zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Turkish tijekom praznika povećava Zagreb i Podgoricu, smanjuje Beograd i Prištinu

Turkish tijekom praznika povećava broj letova iz Podgorice i Zagreba, no smanjuje broj letova iz Beograda i Prištine.

Iz Podgorice Turkish ima najviše povećanja. Iako je do sada kompanija letjela 5 tjednih letova (svaki dan osim utorka i subote), od srijede 23.12. Turkish do daljnjega leti svaki dan za Podgoricu.

Na liniji za Zagreb kompanija je do sada letjela četiri tjedna leta (ponedjeljak, srijeda, petak, nedjelja). Dodatne letove imat će u subotu 2, četvrtak 7, utorak 12.1. Po dva dnevna leta imat će u nedjelju 3.1, ponedjeljak 4.1. i nedjelju 10.1. Ovo znači da će kompanija ostvariti 6 dodatnih letova u prvih dva tjedna I. mjeseca.

Iz Sarajeva Turkish je početkom XI. mjeseca letio 6 tjednih letova, svaki dan osim ponedjeljaka i srijede, no imao je dva leta nedjeljom. Ovaj broj letova je zadržao i do 10.1. osim što ima izvanredni let u srijedu 6.1. tj. ostvarit će 1 let više.

Iz Skopje Turkish i dalje leti 5 tjednih letova (ponedjeljak, srijeda, četvrtak, petak, nedjelja), dok izvanredni let ima u subotu 2.1.

Za Beograd Turkish je smanjio broj letova sa 11 tjedno koliko je imao početkom XI. mjeseca na 10 tjedno (svaki dan po jedan let, dva leta ponedjeljak, srijeda i petak). Iznimno će drugi dnevni leti imati u nedjelju 3.1. Na liniji u code-share leti i Air Serbia svakodnevnim letom.

Iz Prištine je Turkish najviše smanjio letova. Početkom XI. mjesec letio je svaki dan osim subote, no sada leti 5 puta tjedno, ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom, subotom i nedjeljom, a od 4.1. ponedjeljkom, srijedom, petkom, subotom i nedjeljom. Kompanija neće letjeti u četvrtak 31.12.

Za Ljubljanu Turkish će i dalje letjeti samo tri tjedna leta (ponedjeljak, srijeda, petak).

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Turkish Airlines

0 Komentar/a
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!