zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Analize

NAJAVE: LOT 34 tjedna leta na 9 linija u regiji

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Alen Šćuric (LOT)

LOT će ovog ljeta u regiji imati 34 tjedna leta na 9 linija. Još uvijek u prodaji nema linija iz drugih gradova osim Varšave za turističke destinacije, koje je kompanija letjela prošle godine, a postoji mogućnost i najava da bi ih trebao letjeti i ove godine.

 

Za Hrvatsku 13 tjednih letova na 4 linije

Lot od 28.3. obnavlja liniju za Zagreb iz Varšave koju nije letio od I. mjeseca. Kompanija će operirati tri puta tjedno utorkom, srijedom, petkom i nedjeljom. Od 3.6. kompanija uvodi letove četvrtkom i subotom, dočim Zagreb dobiva 6 tjednih letova. Svi letovi su sa Embraerom E175, izuzev srijede i petka kada leti E170. Preko Zagreba kompanija ima konekcije za Sarajevo.

Za Split kompanija leti već od 28.4. i to srijedom i nedjeljom. Srijedom na liniji leti Embraer 195, a nedjeljom E190. Iako je najavljena mogućnost letova u top sezoni za Gdansk, Katowice, Lublin i Poznana, ovih letova nema u prodaji, već su izlistane opcije letova preko Varšave srijedom i nedjeljom.

Za Dubrovnik LOT kreće sa letovima kada i za Split 28.4. srijedom i subotom. Od 30.6. kompanija dodaje letove četvrtkom i petkom. Sva četiri leta su sa Embraerom E195. I za Dubrovnik je najavljena mogućnost, ali nisu u prodaji letovi za Budimpeštu, Gdansk, Krakow, Poznan i Wroclaw, već su svi letovi preko Varšave.

Za Zadar LOT leti od 12.6. subotom sa Embraerom E195. Ostale dane u tjednu leti preko Zagreba. Iako je najavljena mogućnost letova u top sezoni za Bydgoszcz, Gdansk, Krakow, Rzeszow i Szczecin još uvijek ih nema u prodaji. LOT još uvijek u prodaji nema letova Rijeka-Varšava.

 

Za ostatak regije 21 tjedni let na 5 linija

Za Beograd LOT ne leti od 27.11, a sada kreće sa letovima 1.4. iz Varšave i to frekvencijom od 3 tjedna leta, srijedom, četvrtkom i nedjeljom. Od 10.5. LOT na beogradske letove dodaje let ponedjeljkom. Od 1.6. kompanija dodaje letove utorkom i petkom, čime će imati 6 tjednih letova. Svi letovi su sa najmanjim avionom u floti Embraerom E170.

Za Ljubljanu iz Varšave letovi kreću mjeseca dana kasnije, 29.4. i to tri puta tjedno ponedjeljkom, četvrtkom i nedjeljom. Od 7.5. uvodi se let i petkom. Od 1.6. LOT mijenja dane operiranja u svaki dan osim subote, osim što u ponedjeljak 31.5. neće biti letova. U ponedjeljak i utorak leti Embraer E170, u srijedu, četvrtak i petak E175, dok u nedjelju leti E190.

Za Skopje kompanije će letjeti iz Varšave od 1.6, utorkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom. Svi letovi su sa Embraerom 175.

Za Podgoricu LOT kreće sa letovima iz Varšave od 2.6. i to srijedom, četvrtkom, petkom i subotom. Kompanija leti sa Embraerom 175, osim subote kada leti E170 i četvrtka kada leti Boeing 737-800.

Za Ohrid LOT će letjeti iz Varšave od 31.5. ponedjeljcima sa Embraerom E195. Još uvijek nema u prodaji karata iz Ohrida za Krakow. Ni za Tivat još uvijek u prodaji nema karata ni za Varšavu, ni za Krakow.

2 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Još jedna kompanija koja ima daleko najviše letova za Hrvatsku

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!