zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Analize

NAJAVE: Transavia 28 letova u Hrvatskoj i 13 u ostatku regije

Transavia će ovog ljeta operirati velik broj linija prema regiji, njih čak 10 sa 41 tjedni let (skoro 6 dnevno). Od toga najveći dio će biti u Hrvatskoj (68,3% tjednih letova i 70% linija).

 

Letovi prema Hrvatskoj

Od 22.4. Transavia leti na liniji Roterdam-Split, pet puta tjedno, ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom, subotom i nedjeljom. Od 2.7. kompanija dodaje letove svaki dan, te nedjeljom dva puta dnevno, tj. linija će operirati 8 puta tjedno. Linija Paris Orly-Split operira od 16.4, dva puta tjedno, petkom i nedjeljom. Od 6.7. linija dobiva i polaske utorkom. Ukupno će Transavia letjeti za Split 11 tjednih letova na 2 linije u VII. I VIII. mjesecu.

Transavia leti na liniji Paris Orly-Dubrovnik od 17.4. dva puta tjedno, subotom i nedjeljom. Od 6.7. dodaje se let utorkom. Za Roterdam kompanija kreće letjeti 22.4. tri puta tjedno, utorkom, četvrtkom i subotom. Za Nantes kompanija će krenuti sa letovima 7.7. jednom tjedno, srijedom. Ovo znači da će Dubrovnik imati 7 tjednih letova na 3 linije.

Kompanija će letjeti iz Roterdama prema Puli od 22.4. tri puta tjedno, utorkom, četvrtkom i nedjeljom. Od 3.7. uvodi se četvrti let subotom, a od 9.7. petkom i ponedjeljkom dočim će kompanija operirati 7 tjednih letova prema Puli.

Od 22.4. Transavia leti na liniji Eidhoven-Rijeka, dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom. Od 10.7. kompanija uvodi i letove utorkom i subotom, što znači da će linija imati 4 tjedna leta.

Tranavia od 24.4. kreće sa letovima na liniji Roterdam-Zadar, dva puta tjedno, srijedom i subotom. Od 12.7. dodaje letove ponedjeljkom, tj. linija će operirati 3 puta tjedno.

Za Hrvatsku će Transavia letjeti, dakle, 7 linija sa sveukupno 28 tjednih letova (4 dnevno) u top sezoni.

 

Letovi prema ostatku regije

Za Beograd Transavia kreće sa letovima 26.4. kada će letjeti svaki dan osim nedjelje. Od 16.5. Transavia dodaje i nedjeljni let za Beograd, tj. letjet će svakodnevno.

Transavia za Ljubljanu također kreće 26.4. od kada će letjeti tri puta tjedno, ponedjeljkom, srijedom i subotom. Od 10.5. kompanija dodaje i četvrti tjedni let četvrtkom.

Za Tivat kompanija kreće letjeti tek 4.7. dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom iz Paris Orlya.

14 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Po najavama ove godine Zagreb bi mogao da bude hub u ovom dijelu Evrope i da prestigne Beograd.

Sarkazam? Stvarno nepotrebmo. Ovaj članak najavljuje letove za Beograd a ne za Zagreb

Ovo su oni što pišu Bravo Hrvatska! Umesto da pitaju čelnike ZLZ-a i vlasti u Hrvatskoj zašto ništa ne rade da poboljšaju saobraćaj u Zagrebu i katastrofalne odluke Kroacije, oni se bave nama u Beogradu. Ipak su to kompleksi. Kompleksi neće doneti rezultate

Ovo je upućeno Anonimusu skroz gore u 18.20.?Pretpostavljam da je tako.

Najbolje se ne obzirati na takve komentare.
Ne znam kako uopće da usporedbe jednu demokratsku zemlju koja je u EU, i jednu zemlju koja je praktički totalitarnim režimom.

Zanimljivo da Rijeka dobiva dosta novih linija. Nekako mi se cini (a mozda sam u krivu) da je Rijeka prije korone imala samo mrvice. A sad svaki clanak o novim linijama ima i nesto za Rijeku.

Čak 10 linija. Ozbiljna priča.

Nažalost,na papiru.Prvi sam kojeg bi ostvarenje ovoga usrećilo.Zec je još uvek u šumi..

osim zamaaera u klasteru su i:

(Slovenija)

(BiH)

(Srbija)

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!