zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Air Serbia 17 letova više u regiji

Air Serbia će za novogodišnje praznike povećati broj letova prema feeding destinacijama u regiji. Na liniji Beograd-Zagreb kompanija je u XI. mjesecu letjela 3 tjedna leta, pa je iste smanjila na 2, da bi sada na redovne letove ponedjeljkom i petkom dodala letove u subotu 19.12. u nedjelje 20. i 27.12, te u srijedu 23.12, što znači da će u ta dva tjedna letjeti 4 puta tjedno. Od 1. do 10.1. Air Serbija je najavila da će letjeti svaki dan osim utorka. Istim je za Zagreb kompanija uvela 6 dodatnih letova za Zagreb spram plana u XI. mjesecu.

Za Ljubljanu Air Serbia je letjela 3 puta tjedno (ponedjeljak, petak i nedjelja), a dodatne letove je uvela u subotu 19.12,  u četvrtak 24. i 31.12. te 7.1, u srijedu 6. i subotu 9.1, što znači 6 dodatnih letova.

Za Banja Luku je Air Serbia smanjila broj letova na jedan tjedno (petkom), a za praznike vraća broj letova na dva tjedno (ponedjeljak i petak). Za Sarajevo je kompanija letjela 4 tjedna leta (ponedjeljak, četvrtak, petak, nedjelja), no tijekom praznika je smanjila broj letova na 3 tjedno (ponedjeljak, petak, nedjelja), što znači da ima 4 leta manje.

Za Skopje Air Serbia je letjela 5 tjednih letova (sve dane osim utorka i srijede), a tu frekvenciju je zadržala i tijekom praznika. Kako smo jučer izvijestili Air Serbia je za Crnu Goru uvela 9 dodanih letova tijekom praznika.

Isto znači da će Air Serbia u 4 tjedna prazničkih dana, prema regiji ostvariti 17 letova više nego početkom zimskog reda letenja.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Air Serbia

0 Komentar/a
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!