zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

OTKAZIVANJA: Air France otkazao drugi dnevni let za Zagreb

Kao što smo prvi u regiji najavili Air France je još krajem prošle godine najavio dva dnevna leta između Zagreba i Pariza CDG. Potom je drugi dnevni let prolongiran sa početkom operacija na VI. mjesec. No, sada se kompanija predomislila i zadržati će samo jedan dnevni let između ova dva grada. Kompanija je i promijenila aviona na ovoj liniji, pa će umjesto A319 i A320 sada letjeti sa Embraerom E190. Kako Croatia ima code-share na ovom letu sa Air Franceom, na ovoj linij će biti dva dnevna leta. KLM, Air Franceov suvlasnik, od III. mjeseca prometuje dva dnevna leta između Amsterdama i Zagreba, a i na ovoj liniji leti Croatia Airlines sa jednom dnevnim letom, tj. kompanije zajedno imaju čak tri dnevna leta.

Kao što smo već objavili Air France je prolongirao i letove za Split, no sada se odlučio sa linijom krenuti ranije i to 31.5. kada će operirati ponedjeljkom, četvrtkom, petkom i nedjeljom. Od 6.7. letovi postaju svakodnevni. Svi letovi su sa Embraerom E190.

Kompanija je prolongirala i Dubrovnik na 31.5. kada će letjeti ponedjeljkom, petkom, subotom i nedjeljom. Od 6.7. kompanija povećava letove na 11 tjedno, svaki dan po dva leta, osim ponedjeljka, utorka i četvrtka kada leti jedan let dnevno. Kako smo već napisali većina letova će biti sa A318, no neki i sa A319 i A320.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Air France

0 Komentar/a
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!