zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

ETF i Trade Air imali izvanredne letove iz Pariza

ETF Airways i Trade Air imali su proteklih dana nekoliko izvanrednih letova sa istih destinacija. Tako je ETF-ov B737, registracije 9A-ABC, povučen sa redovnih letova iz Prištine te je odradio četiri leta između Pariza (CDG) i zračnih luka na Kreti, Chanie i Herakliona. Letove između Pariza (CDG) i Herakliona također je letio i Trade Air-ov A320, registracije 9A-BTG, koji je uz to odradio i letove između Pariza (CDG) i Tangiera u Maroku za tvrtku Air Arabia Maroc. Nakon toga je ETF-ov B737, 9A-ABC, pozicioniran u Tbilisi odakle je odradio let prema Oslu. Dan kasnije je i Trade-ov A320, 9A-BTG, također pozicioniran u Tbilisi te odradio let prema Oslu. Zrakoplovi su nakon toga vraćeni u svoje baze Prištinu i Pariz (CDG) odakle nastavljaju redovno letenje.

autor: Juraj Mehić, dopisnik (Velika Gorica), foto: ETF

4 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Nije moj prijatelj Marko Cvijin vlasnik avio-kompanije Trade air spasio jadnike iz pakla Afganistan nego je komotno sletio u glavni grad Gruzije Tbilisi, a drugi avion je spašavao iz pakla Afganistana.
Vojko mavrinac sebe reklamira i dovoljno da stavite u Google Žaklina i Croatian Aviation Pa da vidite promotivnu priču Turkish Airlines preko Alisa iz zemlje čudesa koja iz Zagreba u čikago leti preko Istanbula i sve je super jeftino i sve je super namješteno jer Turci vole podmititi , a na tekstu nigdje ne piše promo marketing.

Pri ovim letovima iz Tbilisija radi se, prema izjavi gospodina Mavrinca, o charterima kojima su prevezeni ljudi koje su evakuirali iz Kabula

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!