zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Tivat više letova za Izrael od Beograda

Iako su početkom ljetnog reda letenja u IV. mjesecu izraelski prijevoznici imali masovne letove prema Beogradu, sada ima samo 5 tjednih letova između Tel Aviva i Beograda. Tri od tih letova leti Israir (ponedjeljak, srijeda, petak), a dva Arkia (četvrtak i nedjelja). El Al više ne leti za Beograd.

Prije Covida-19 izraelski prijevoznici su imali priličan broj letova u regiju, poglavito u Dubrovnik i Zagreb. Ipak ove godine to nije slučaj, iako su letovi bili najavljeni. Pa tako nema letova iz Tel Aviva ni za jednu hrvatsku destinaciju, čak ni za Zagreb. Israir ima tek jedan tjedni let za Ljubljanu. No, zato su brojni letovi za Tivat. Israir leti čak 4 tjedna leta (ponedjeljak, srijeda, četvrtak i petak), dok El Al leti 2 tjedna leta (četvrtak i nedjelja), tj. 6 tjednih letova, čak više i od Beograda. Istim izraelski prijevoznici u ovom momentu lete 12 tjednih letova u regiju prema tri destinacije.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Israir

32 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Reuters prenosi da ce EU skinuti SAD, Crnu Goru, Izrael, Severnu Makedoniju i Liban sa liste bezbednih zemalja. Ovo ce biti veliki udarac za avio industriju.

Zasto clanak ne nosi naslov “Izraelske kompanije ovog ljeta uopste ne lete za Hrvatsku”?

Zato što je ovo hrvatski patriotski portal.

Uvaženi g. Šćuric, ne znam odakle ste Vi izvukli tu informaciju, ali je NETAČNO da El Al leti za Tivat. El Al na žalost, ni za jedan od aerodroma u Crnoj Gori ne leti već preko 30 godina. Jedino je El AL prije par mjeseci imao JEDAN SPECIJALNI (let za potrebe državnih bezbjedonosnih službi Izraela ) sa B737-800 na Tivat.

El Al obavlja carter letove za Tivat vec neko vreme. Tacnije leti 737-800 od Sun D’Or.

Kakva je poanta ovog poređenja? Ne želim vjerovati da je cilj upravo provocirati reakcije onih koji se „primaju”? Hvala Vam lijepa.

Alene, Alene, ovo je Jugoslavija. ovde je normalno meriti čiji je veći

Beograd je bas patetican, u pravu ste.

Pa da, slazem se sa vama da je tragedija, da je aerodrom tragican. Nesto se mora promeniti.

Provaljeni ste Alene. Sad će opet da se zalijepe i oni i vi i istu raspravu da gledamo. Vi to radite zbog broja komentara…

Izgleda da imaju vise od BEG ali ne I od ZAG.

Pa onda ova poređenja iz dana u dan nemaju nikavog drugog smilsa… Uvjek radite to baš ondje gdje se javlja najbučnija raja

A od čega živi ovaj portal ako smijemo pitati? Vec ste nebrojno puta isticali od čeg NE živi pa ajde recite pučanstvu od čega živi.

Ovo kaj ste sad napisali je laž 1/1. Nitko ne investira dnevno preko 12 sati svog vremena (to ste sami izjavili vise puta) za džabe. Dajte se više saberite i pocnite biti dosljedni.

Mozda je trenutno moja stvar, no ovime samo gubite na vjerodostojnosti.

Smirite se. Duboko udahnite par puta. Ne razumijem čemu nervoza.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!