zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

EKSKLUZIVNO-NAJAVE: Flydubai povećava broj letova u regiji

Flydubai će povećati broj letova na liniji Dubai-Beograd sa 10 na 14 tjedno od 26.6. Prošlog ljeta kompanija je letjela 7 tjednih letova.

Kompanija će povećati i broj letova na liniji Dubai-Zagreb od 27.3. i to sa 4 na 7 tjednih letova. Kompanija je obnovila liniju u IX. mjesecu 2021, dok je tijekom ljeta 2019. na liniji svakodnevno prometovao Emirates sa Boeingom 777-300.

Flydubai će povećati letove na liniji Dubai-Ljubljana sa tri na pet tjedno 5.2. Tako će letjeti do 11.5. kada broj letova ponovo vraća na tri tjedno. Nakon toga ponovo 25.6. broj letova povećava sa tri na pet tjedno. Kompanija je pokrenula letove za Ljubljanu od IX. mjeseca 2021.

Kompanija će ove godine letjeti za Sarajevo dva dnevna leta u top sezoni koja ove godine kreće ranije, već 16.5. Od 12.9. broj letova se smanjuje na četiri tjedno. Ovo je ozbiljno smanjenje jer je kompanija prošle godine letjela 3 dnevna leta, a ponekad i 4 dnevna leta.

Kompanija 23.6. obnavlja i letove za Dubrovnik i to tri puta tjedno, a do 11.9. kada broj letova smanjuje na dva tjedna leta do 2.10. Iz Tivta obnavlja letove od 23.6. dva puta tjedno do 2.9. Liniju za Skopje kompanija neće obnoviti prije 31.10.

24 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Alene sta mislite da li ima sanse da Emirates zamijeni flydubai na nekoj od linija u regionu?I da li je realno uopste ako se vrate u Zg da lete na jos neku destinaciju u regionu da li je to puno?

Potpisujem

Stoji.

Mislim da će FlyDubai na kraju ipak letjeti 3 dnevna leta ka Sarajevu, jer je ta linija bila tražena tokom 2021, kada je bilo mnogo više restirkcija u BiH, a sada kada ih gotovo i nema, mislim da će se stvoriti uslovi i za 3 dnevni let tokom ljetne sezone

I da, zabiravio sam napisati. Ove godine bi trebao biti ukinut vizni režim između Bosne i Hercegovine i Ujedinjenih Arapskih Emirata, pa bi se tim potezom potražnja trebala povećati

Kome će se ukinuti vize?

Emiratima su vize ukinute 2017.

Kuvajt, Bahrein, Qatar, Emirati i Oman imaju bezvezni režim. Saudijcima je potrebna viza.
Možda je čitatelj mislio da će se vize ukinuti za BiH građane ili …

Da, mislio sam an BiH građane, ali UAE bi ove godine trebao otvoriti ambasadu u BiH, jer je trenutno nema

Moram da upitam kako je ovo eksluzivno posto je isti clanak bio na jednom portalu koji se objavljuje na engleskom 10.1.2022?

Dobro jutro! 🌞

Sta kaze, oce li bazirati jos koji zrakoplov u zg??😁

Nece. Da hoce to bi bila PREUDARNA VEST 😂
Oni i ove nemaju gde uposliti pa ce novi bazirati 😂

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!