zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

EKSKLUZIVNO: 4 zrakoplova Trade Aira u Prištini

Pojačavanjem letenja u predblagdanske dane, Trade Air je u Prištinu prebacio i treći zrakoplov A320, 9A-BTK iz Ljubljane. Uz zrakoplove bazirane u Prištini A319, 9A-BTJ i A320, 9A-BTG najviše se leti prema Baselu za koji su uvedene i izvanredne linije.

Nakon polijetanja iz Helsinkija prema Prištini zrakoplov 9A-BTG se morao vratiti u zračnu luku Helsinki gdje je ostao prizemljen. Zbog ovog izvanrednog događaja Trade Air je morao angažirati i četvrti zrakoplov A320, 9A-BTH na kojem su upravo završeni radovi održavanja u češkoj Ostravi. Peti Trade-ov zrakoplov, A320, 9A-BTI je ovih dana odletio iz Ljubljane u Paris (CDG) gdje leti za Air France.

autor: Juraj Mehić, dopisnik (Velika Gorica), foto: Trade Air

17 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Čudna je ova priča. Bio sam 23 12 u 11:00 u uredu Marka Cvijina na obostranoj razmijeni darova kako je to uobičajeno na ovaj datum. Drugačije mi je raspored i osvoji avione a mi je pokazao 2 u Prištini 1 u Ljubljani i jedan za Tel Aviv ili ti Izrael. Marke cvijina sam krenuo posuđeno rumunskom dacijom za Samobor kod drugoga genijalca Franjo koletić vlasnik jedinog diznilenda u Hrvatskoj vlasnik pirotehnike Mirnovec i autor to jest njegov sin, spektakl sa 120 dronova na 150 m visine ispred zagrebačke katedrale kojim je formirana betlehemska zvijezda a koja je oduševila regiju!! I od njega sam dobio brojne darove za svoje siromaštvo. Gospodin Franjo je ručao s menom, na njegovo etno farma mirnovec v sklopu jahališta mirnovec ko je najbolj jahalište na področju bivše jugoslavije , Madžarske, bolgarskega , Romunske in Grčke.

However , gospodin Zamaero ne daje mi vijesti od ognjenku ko je napravila tursko Francuska korporacija 2212 na aerodromu Zagreb on ako je on sigurno bio pozvan A ja naravno nikad. A na kojem je bio Jasmin Bajić sa curama iz finansija a nije bio direktor marketinga Croatia Airlines. Pa je bila moja prijateljica Dubravka Tadin Vuletić na ovo postavljena direktorica Lufthansa za Sloveniju Hrvatsku i BiH. Bio je čak i Ranko Ilić novo potvrđeni direktor grupi od pet ljudi koji predstavljaju hrvatski dio aerodroma Zagreb i kojeg ne mogu nikada naći na aerodromu pa tako ni ovu srijedu četvrtak petak jer je bio na godišnjem odmoru ali domjenak nije propustio.

Gospon Zdenko, uvjek je užitak pročitati vaš tekst.

Nije ognjenku nego je zapravo trebalo biti domjenak domjenak zračne Luke Zagreb ko je bio 22 12 navečer na kojem su viđeni mnoge face. Te molimo za meru danas iz vijesti ako je bio pozvan jako se odazvao pozivu pa se bojim da te nisu zvali zbog gospodina Jasmina Bajica da mu ne pokvari te domjenak?!

Škodin Bajić bi se ionako pravio da vas ne pozna kao metalnog što se meni desilo na otvorenu ledenog parka u zrinjevcu Bili smo sami gospodin Jasmin Bajić i moja malenkost ja sam ga gledao i pozdravio a on je šutio. Kako mi je izgledao vrlo loše kao da ima moždani udar prišao sam mu na pola metra i obratio se glasno poštovani gospodine da li ste vi Jasmin Bajić?! On se trzno i rekao je sama tko ste vi??? Šteta da je Martina taj tren otišao jer bi je zamolio da nas sedmi put upozna..
Ali bio gradonačelnik grada Zagreba gospodin Tomašević kojim je od prve rekao da mu ne moram se predstavlja ti on zna da se ja zovem Zdenko slično je nedavno bili u hotelu Sheraton gdje sam gospodinu grlić Radman u ministra vanjskih poslova Hrvatske je rekao da sam ja Zdenko koji s njim priča o Makedoniji on je odmah dodao moje prezime pađen da sjećam se.

To mi ugodno iznenaditi kad ministar vanjskih posao i gradonačelnik Zagreba od prve znaju moje prezime a jednom u životu su mi viđali a predsednik uprave Croatia Airlines Jasmin Bajić nakon što se šest puta vidio sa mnom i dva puta čuo telefonom da bi mi onda svaki put blokirao moj telefonski broj još uvek ne zna tko sam ja??? Zato mi je izgledalo da ima moždani udar

Samo u slavnom restoranu GALLO Zagreb vidio sam gospodina Jasmina Bajić Čačak pet puta od toga dva puta razgovara. Dva puta je bio sama deus jednom je bio sa Airbus jednom i bio sa upravom zračne Luke Zagreb a peti put te ljude s njim nisam poznavao i još smo se nas u jednom šesti put u restoranu Milana bandića, DENO, kad sam ga u glavu pitao kako to da meni nije pozvao na proslavu 30 godina Croatia Airlines kako to da nije poslao prvog direktora koraci jer on sam tipka sa janović a kako to da nije pozvao ton karovića a pozvao je mafiju koja se obogatila na račun Croatia Airlines na čelu sa jure Kapetanović Darko tržac i slavni Ivan mišetić koji na sudu traži da mu ista ta Tvrtka isplati samo milion i 100.000 EUR na ime duhovnih Boli, što je dobio otkaz.

Jasmin White samo što mi nije zaplakao da nije on slao pozive A daj me nemoj nasmijala ti čovječe ti si produžena ruka Ivana mišetić a to svi znamo

O Bože, Zdenko rides again…

03:33 ujutro a ja ne spavam a gospodin a ovaj nije odgovorio i dalje 22 12 i to je to. To je bio domjenak godine u zrakoplovstvo organizira o ga međunarodna zračna luka i pitanje si pitanje da li je pozvan gospodina Vanje iako je pozdrav šta na može napisati to nas interesira što se tamo dogodilo. Bio je Marko bio Jasmin bio je moja Dubravka direktorica Lufthanse bio je famozni Ranko. Tko je SVE još bio to mene interesira?! Kakav je bio catering zračne Luke Zagreb.

Ovaj Zdenko je totalno nepismen. Nista ne razumem.

Niste jedini…

Trade Air baš dobro radi.

Da, svaka čast na prilagodljivosti.
I kako je pilot skuzio pilotsku psihu, unaprijedio od ostalih kompanija koje se time bave i to pretvorio u biznis – pilot će letjeti doslovce za džabe samo da leti.

Pilot g. Cvijin je skuzio kako piloti razmisljaju jel se s njima druzi odmalena. I onda je biznis pay2fly unaprijedio od kompanija tipa Avionexpress, SmartLynx i slicnih jel njemu ne da besplatno lete nego i umjesto da placa pilote on te novce trosi na place ostalih zaposlenika. A sto je najbolje ni medju kabinskim osobljem nema bas vise Hrvata, mogu se vjerojatno na prste jedne ruke nabrojati. I tu je jos vise unaprijedio model, danasnji mladji cure i decki malo besplatno svijeta vide, i slikaju se za storije i influenciraju i pritom dobe nesto love da mogu i veceru poslikati. Svaka čast. Prva nagrada Zlatni euro nakon ukidanja Zlatne kune mu ne gine.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!