zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Montenegro Airlines inicijativa za suradnju

Miljan Perović, suradnik stečajnog upravitelja Montenegro Airlinesa Saše Zajaka, je pozvao je ministra kapitalnih investicija Mladena Bojanića i državnog sekretara za promet Crne Gore Zorana Radulovića da što hitnije organiziraju sastanak između Air Montenegra i Montenegro Airlinesa kako bi prebrodili apsurdnu situaciju gdje Air Montenegro servisira svoje zrakoplove u Bratislavi, a mogao bit to činiti u Montenegro Airlinesu u Podgorici.

Montenegro Airlines je uputio prijedlog ugovora o suradnji Air Montenegru, te su nekoliko puta pokušavali kontaktirati kompaniju. No, nailaze na šutnju. Tako je to, Air Montenegro je više puta nudio Montenegro Airlinesu suradnju na održavanju aviona. Višekratno su i dizali cijenu. I Montenegro Airlines je odmahivao rukom. Sada je Air Montenegro dobio Part-145 za linijsko održavanje i više im nije presudna suradnja sa Montenegro Airlinesom. Kako se sve okrene! Ili što bi rekli u mom kraju „svaka rit dođe na šekret“.

Montenegro Airlines razmišlja i o licenciranju za avione Boeing i Airbus, te da servisiranje aviona ponude i drugim kompanijama, posebno onima koje lete za Crnu Goru. A takvih baš i nema puno, samo LOT i Austrian.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Montenegro Airlines

10 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Sa tim da MA nije uopste pregovarao sa AirM o baznom odrzavanju, niti je “dizao cijenu”. Vec je (koliko ima na portalima) stalno slao pozive za saradnju, sto je nova vazduhoplovna kompanija precutkivala.

Ovo jednostavno – NIJE ISTINA. Izguglajte i vidite da se radilo o pregovorima za zakup hangara a ne o pregovorima o odrzavanju vazduhoplova.

Nije tacno gdine. Uputite im zahtjev za info, pa cete dobiti pravu sliku.

Ipak je bilo pregovora ali se nijesu uspjeli dogovoriti oko cijene.

Polako se dobija prava istina u javnosti…

osim zamaaera u klasteru su i:

(Slovenija)

(BiH)

(Srbija)

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!