zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

OTKAZIVANJA: LOT otkazao Radom-Podgorica

LOT je najavio liniju Radom, treći varšavski aerodrom – Podgorica. Istinski linija je bila čudna obzirom da LOT već leti za Varšavu. Linija se trebala operirat jednom tjedno, nedjeljom od 23.6. do 29.9. sa Boeingom 737-800. No, sada je LOT odustao od linije i neće je operirati.

LOT će i dalje u regiji operirati sezonske letove iz Radona za Ohrid (od 23.6), a leti i linije za Rim, Prevezu i Tiranu. Uz to iz Radona Enter ima dva sezonska charera, charter Skyline Expressa i jednu liniju Wizz Aira.

analitičar: Alen Šćuric (Zagreb), foto: Alen Šćuric

8 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Gospodine Alene. Želim samo naglasiti koliko uživam u vašim objavama a još više u odgovorima koji me nasmiju do suza. Volim avijaciju, često letim. Samo naprijed od vozača autobusa.

Radom je zanimljiv po tome što se tamo svaku drugu godinu održava veliki aeromiting, prošle godine je bilo 200000 posjetilaca. Nadam se da će iduće godine i naša ekipa s Rafalima sudjelovati. Rafali stižu u Zagreb za dva dana, ali nema spektakla za javnost na Franji Tuđmanu. Samo akreditirani novinari mogu na stajanku i do aviona.

Ma što ima čudno u tom otkazivanju… što očekujete, da će poljski turisti letjeti na drugi kraj Europe, još van EU, da bi se banjali u Sutomoru?! Umjesto fino da su otvorili Tivat i prevozili ih za Kotor.

Vlada MNE zvanicno objavila da je u vlasnisto preuzela avion kodnog imena Carli.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!