zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

NAJAVE: SAS 51 tjedni let i to samo za Hrvatsku

SAS će ovog ljeta letjeti samo za Hrvatsku u regiji. Za Split kompanija kreće letjeti za Copenhagen od 2.6. srijedom i subotom. Od 27.6. leti nedjeljom, a od 28.6. svakodnevno, te dva dnevna leta u ponedjeljak, srijedu, petak i nedjelju. Za Gothenburg kompanija će letjeti od 27.6. svaki dan osim utorka i četvrtka. Za Oslo će letjeti od 19.6. subotom, a od 27.6. svaki dan, te nedjeljom dva leta. Za Stockholm ARN će letjeti od 5.6. subotom, od 16.6. dodaje letove srijedom, od 25.6. petkom, a od 28.6. svaki dan, te ponedjeljkom, petkom, subotom i nedjeljom dva leta. Za sada kompanija neće letjeti za Aaahus, Alesund, Bergen, Billund, Helsinki, Kristiansand i Stavanger koji su najavljeni kao mogućnost. Istim će SAS za Split letjeti čak 35 tjednih letova na 4 linije.

Za Pulu SAS će letjeti od 27.6. iz Copenhagena ponedjeljkom, utorkom, petkom, subotom i nedjeljom. Za Oslo leti od 28.6. ponedjeljkom, četvrtkom i subotom. Za Stockholm ARN će letjeti od 26.6. srijedom i subotom, a u petak 25.6. ima izvanredni let. Za sada neće letjeti za Bergen, Gothenburg i Stavanger što je najavljeno ko mogućnost. Time SAS leti na 3 linije sa ukupno 10 tjednih letova.

Za Dubrovnik SAS će letjeti od 27.6. za Copenhagen ponedjeljkom, petkom, subotom i nedjeljom. Od istog dana leti i za Stockholm ARN četvrtkom i nedjeljom. Za sada kompanije neće letjeti za Bergen i Oslo koji su najavljeni kao mogućnost. Za Dubrovnik će SAS letjeti 6 tjednih letova na 2 linije.

Za sada kompanija u prodaji nema ni najavljene moguće letove iz Zadra za Copenhagen. SAS ima i code-share letove na Croatiji Airlines koje će letjeti svakodnevno na liniji Zagreb-Copenhagen.

SAS ove godine neće letjeti za Sarajevo i Prištinu za koje je letjela prošlih godina. Ukupno SAS će u top sezoni letjeti na tri hrvatske destinacije i to na 9 linija sa 51 tjednim letom. Tek treba vidjeti što će se od ovog optimističnog reda letenja i ostvariti.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: SAS

0 Komentar/a
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!