zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

UKIDANJA: Ryanair ukida Niš-Bergamo

Ryanair ukida liniju Niš-Bergamo od 25.2. Linija se operira od 31.10.2016. Ovo je još jedna linija koju kompanija ukidaju u Nišu. Ryanair je za starog managementa u Nišu imao 5 cjelogodišnjih linija, a sad je pao na 3 cjelogodišnje i jednu sezonsku. Bitno smanjenje za mali Niš koji sveukupno ima tek 17 linija. Linija se operirala dva put tjedno.

Kao što smo već pisali Ryanair za sada još nije objavio letove iz Bergama za Banja Luku od 27.2. iako je sve ostale linije stavio u red letenja, pa će se i ta linija vrlo vjerojatno prekinuti sa operiranjem. Ryanair iz Bergama ukida letove za Niš, Oradeu, Suceavu i Temišvar, ali uvodi 8 novih linija, među kojima i onu za Rijeku.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Ryanair

14 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

BNX Bergamo je isto potpuno ukinut

Juzne vesti:

“Jedan od razloga za ukidanje linije, koji nije zvanično potvrđen, jeste pritisak iz Beograda da uskrate kompaniji Ryanair saradnju u vezi ove linije, budući da odvlači previše putnika sa begradskog aerodroma, odakle redovne letove za Milano ima Airserbia.”

Spekulacija svakako. Ali Juzne Vesti su ozbiljan i profesionalan medij, kakvih maltene vise nema u Srbiji, ne bi se oni ovo usudili da napisu da nisu culi licno od nekoga.

Sem INI i BNX koje linije jos ukida FR iz Bergama?

Rumuniju nekoliko manjih aerodroma

Da se nadovežem vezano za BNX. Let Banja Luka – Bergamo ukida se već krajem ovog mjeseca. Ne može se izvršiti kupovina karte za drugi mjesec.

Nije, meni ste napisali na komentar prije tjedan i pol da prestaje u prvom mjesecu. To je bilo vidljivo prije deset dana.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!