zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

PRVI OBJAVLJUJEMO-OTKAZIVANJA: Eurowings čudno reže u Hrvatskoj

Eurowings ima jako čudan red letenja za Hrvatsku ove zime. Na liniji Cologne-Zagreb kompanija u ovom momentu leti tri tjedna leta. Od 10.10. linija se smanjuje na dva tjedna polaska. U tjednu od 21.12. letjet će četiri tjedna leta, tjedan kasnije tri tjedna leta, a potom početkom 2023. smanjuje na dva tjedna leta. Ono što čudi je da Eurowings ukida letove na mjesec dana, tj. na ovoj liniji neće letjeti od 15.1. do 19.2. Ovo se još nikada nije desilo, čak ni u Covidu-19.

Na liniji Stuttgart-Zagreb kompanija trenutno leti tri tjedna leta. Od 2.11. povećava broj letova na četiri tjedno. No, nakon ovog povećanja nakon 4.12. ukida letove do 21.12. Koja glupost. Potom će letjeti tri tjedna leta, pa u zadnjem tjednu ove godine pet tjednih letova, u prvom tjednu I. mjeseca četiri tjedna leta, u drugom tri i onda ukida letove od 15.1. do 1.2, na dva tjedna, nakon čega leti tri tjedna leta. Više nego čudno.

Na liniji Dusseldorf-Zagreb leti dva tjedna leta, no od 22.10. ukida liniju. Liniju ponovo pokreće 20.12. i operirat će je do 7.1. Potom liniju obnavlja 11.3.  frekvencijom od dva tjedna leta.

Za Dusseldorf iz Splita kompanija trenutno leti svakodnevno, nakon 11.10. smanjuje letove na 6 tjedno, pa od 21.10. na 4 tjedno i od 1.11. na 3 leta tjedno. Nakon 16.11. linija će se operirati samo jednom tjedno do 19.12. kada se vraća operiranje 3 leta tjedno. Linija se ukida 9.1. Ponovo će se obnoviti 11.2. sa dva tjedna leta, koji se 20.2. povećavaju na 3 tjedno.

I za Stuttgart Eurowings operira svakodnevno u ovom momentu. Linija se nakon 24.10. smanjuje na 5 tjedno, pa od 4.11.na 3 tjedno, i od 12.11. na 2 leta tjedno. No, 27.11. linija se ukida, do 20.12. kada će ponovo letjeti 4 tjedna leta do 8.1. kada se ponovo ukida. Letovi će se obnoviti 19.2. frekvencijom od 1 leta tjedno, od 2.3. planira se letjeti 2 tjedna leta, a od 14.3. i 4 leta tjedno.

Iz Splita za Cologne trenutno se operira 6 tjednih letova. Broj se smanjuje na 3 tjedno nakon 16.10. Od 30.10 linija pada na 2 tjedna leta. Od 23.12. povećava se na 3, te se 10.1. ukida. Letovi će se obnoviti 17.2. sa dva tjedna leta.

Nevjerojatno čudno ponašanje Eurowingsa. Prekidati letove na samo dva tjedna i ne zadržati čak ni jedan jedini let da se zadrži kontinuitet linije i putnici? Imati i po četiri tjedna leta, a onda naglo ukidati liniju, pa ju ponovo pokretati sa 3 ili 4 leta nakon mjesec dana. Kojeg to ima smisla i logike?

24 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Nije vezano za ovo ali zašto ne pišete o novom zrakoplovu u CA (9A-CTO), naravno isto iznajmljen. I zašto ne pišete o CA A319 koji je imao udar groma (mislim da je 15.9.) prilikom prilaza na Zagreb

Da li je objavljeno negdje da KLM uvodi cjelogodišnje letove za Split i to 7pw? Bome, super na tome…

Najgore od svega, zimski KLM letovi za Split vam promaknu.

To bi sad trebala OU preuzeti preko zime. Šad je šansa. 1 4 6, možda čak i 1 3 5 6.

*TREĆI

Dno od bloganja

Dno od trolanja!

Get a life!

Froglar 😂😂😂 sada je lakse zamisliti neke stvari.

Prvi objavljujemo!! Neki piloti i neke posade Kroacija Airlines opet spavaju u fantomskom hotelu MEDENA u Segetu donjem. Nakon što su specijalisti iz Zagreba pregledali sobe i nisu pronašli niti jednu STJENICE. Neki od direktora Croatia Airlines , dali i uprava protestiraju protiv posada koje odbijaju spavati u hotelu MEDENA, jer da ti ljudi se trude godinama oko njih, davaju im sobe u punoj sezoni kad ih mogu skuplje iznajmiti turistima i takve razne Real socijalističke priče. Čak se dešava da dio iste posada aviona spava u dva razna hotela što mi je nepojmljivo???

Mislim da je samo vama čudno, njima je posve jasno zašto to rade. Možda trebaju vašu pomoć.. jesu vas kontaktirali?

Nije napisano da je to opet propuštena šansa da se CA ubaci na te letove!!!

Nesposoban management iz Buzina, slabo pokusira. Nije li? Nonsens!
Bude FR to napravio kako spada. Ne boje se oni pokusiranja.

Zašto bi to bilo čudno? Do desetog mjeseca sve normalno. Onda do Božića nešto smanjeno a nešto ukinuto, pa se opet leti za praznike. Onda opet do ljetnog rasporeda smanjeno ili ukinito.

Eurowings izbjegavam u širokom luku.

Eurowings je nepouzdana kompanija. Rade tj lete gdje Lufthansa neće

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!