zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

EKSKLUZIVNO – NAJAVE: British povećava Zagreb na 11 tjednih letova

British je konačno počeo sa letovima iz London Heathrowa za Zagreb i to sa četiri tjedna leta. No, kompanija je ovaj tjedan krenula i sa petim tjednim letom, pa sada leti svaki dan osim ponedjeljka i utorka. Od 1.8. kompanija je let petkom zamijenila za ponedjeljak pa će letjeti sa idealnim razmacima ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom, subotom i nedjeljom. Croatia na istoj liniji leti samo tri leta tjedno.

Od 2.9. British povećava broj letova za Zagreb na 11 tjedno. Kompanija će letjeti svaki dan, no letjet će dva dnevna leta utorkom, srijedom, četvrtkom i subotom. Ovo je odgovor na Ryanairovo pokretanje svakodnevne linije za London Stansted (od 23.7. četiri puta tjedno, od 1.9. svakodnevno). Sve tri kompanije će istim imati 21 tjedni let iz Zagreba za London (u prosjeku 3 dnevno).

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: British Airways

4 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

To nije odgovor na Ryanair, to je frekvencija i raspored koji nije ažuriran i koji je trebao ići prije kovida. To će se za nekih dva-tri tjedna pootkazivati, tako to British radi. Nema apsolutno nikakve šanse da se to ostvari.

kakav crni odgovor na Ryanair? pa BA je prije pandemije letio čak i nešto veći broj tjednih letova za Zagreb i ta se najava o većem broju rotacija prema Zagrebu vrti mjesec za mjesec, a onda se sreže mjesec dana prije.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!