zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Aerodromima Crne Gore vraćeno 509.000 EUR

Aerodromima Crne Gore je vraćen iznos od 509 tisuća EUR za nabavku stepenica za zrakoplove koji je skoro uplaćen na pogrešan račun, a radi sofisticirane prevare koja se pokušala provesti nad Aerodromima. Novac je bio blokiran na računu National Westminister banke u Londonu. No, još je ostalo 42.000 EUR koji se nisu vratili, te je Odbor direktora zatražio od banke informaciju što će biti sa tim novcem.

Odbor direktora je raspravljao i o problemu taksi prijevoza ispred terminalne zgrade Aerodroma Podgorica, o čemu je pisao zamaaero, te sukob sa općinom Zeta oko tog pitanja. Odbor direktora je uputio dopis Ministarstvu prometa i pomorstva, odnosno Vladi kao osnivaču Aerodroma.

analitičar: Alen Šćuric (Zagreb), foto: Aerodrom Podgorica

7 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Uvijek je na kraju svake prijevarne priče banka iz londonskog Citija. I onda ljudima nije jasno zašto je došlo do Brexita…..

Vi imate veze u upravi aerodrama, pa probajte saznati šta je sa preostalih 45000.

Da je netko od “nižih” radnika ukrao taj iznos, onda ne bi bio mali i raspisali bi se o skandalu. A kada CEO ukradu, onda je 45000 eura mali iznos. Pobogu, pa u Crnoj Gori to su godisnje plaće za 2 radnika. Nikako nije mali iznos ako je završio u džepu direktora.

Sofisticirane prevare? Za ove su obični drumski razbojnici sofisticirani. Od starta, ma od samog iznosa bilo je jasno da tu ništa nije čisto. Ja ne znam gdje li je pamet svim tim radnicima.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!