zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

EKSKLUZIVNO-SMANJENJA: Lufthansa smanjuje Ljubljanu

Lufthansa će kroz drugu polovicu prvog mjeseca i kroz cijeli drugi mjesec smanjiti broj operacija na liniji iz Frankfurta za Ljubljanu. Ovaj i sljedeći tjedan ta dva grada su povezani 2 puta dnevno odnosno 14 puta tjedno, ali u tjednu od 17.01. će biti 11 letova (ukida se drugi let utorkom, četvrtkom i subotom). U tjednu od 24.01. broj letova će pasti na samo 10 tjedno (ukida se drugi let petkom), ali će se već tjedan nakon vratiti na 14 rotacija tjedno.

U tjednu od 7.02. broj rotacija će se ponovo popeti na 13 (ukida se drugi let utorkom) dok će u tjednu od 14.02. broj tjednih letova biti ponovo 14 (jedan let u ponedjeljak, tri leta u subotu, a dva leta ostalim danima) umjesto predviđenih 17.

Smanjenja će se nastaviti i kroz zadnji tjedan drugog mjeseca kada će Lufthansa iz Frankfurta za Ljubljanu letjeti 15 puta tjedno (svakim danom dva leta osim subotom kada će biti tri) umjesto predviđenih 18 puta. U tri tjedna u periodu od 28.02. do 20.03. broj tjednih letova će biti 18 (ponedjeljkom, srijedom i petkom dva leta, a ostalim danima tri dnevna leta). U zadnjem tjednu zimskog reda letenja broj letova će biti 17 (ukida se jedan od tri leta nedjeljom).

Ako se neizvjesnost koju je omikron unio u rasporede zrakoplovnih kompanija nastavi lako je moguće i da će se srezati neki od 18 tjednih letova koji se predviđeni kroz treći mjesec.

autor: Marko Bilić, dopisnik (Split), foto: Lufthansa

2 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Nažalost, Lufthansa neće saobraćati od Minhena do Tirane u periodu od 30 dana, odnosno do 14. februara. Nakon što letovi budu nastavljeni, saobraćat će se pet puta sedmično, svakog dana osim petka i subote, avionima Airbus A319 i Airbus A320.

Avio-kompanija će u ovom periodu zadržati letove između Frankfurta i Tirane, a nastaviće da saobraćaju sedam puta sedmično, svaki dan sa avionima Embraer E190.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!