zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

PROLONGIRANJA: Wizz Air prolongirao Skopje-Torino

Wizz Air je prolongirao pokretanja linije Skopje-Torino koja je trebala krenuti sa letovima 3.3. no sada će krenuti tek 26.5. Skopje je imalo daleko najveća rezanja od I. do III. mjeseca od strane Wizz Aira (čak 14 linija), ukinulo je dvije linije Wizz Aira, a otvara tek jednu i sada je i ta prolongirana. Skopje u planu ima tek dvije nove leisure linije koje imaju malo polazaka i lete samo u top sezoni. Stoga će brojke za ovu godinu biti prilično skromne.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Wizz Air

8 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Sve je ovo normalno i odraz potraznje za letovima u Skopju. Nema smisla da Torino pocne prije maja i ovo je bila ocekivana odluka.
Kao sto sam vec nekoliko puta na razlicitim temama napisao, Skopje ce najvjerovatnije u narednim godinama dozivjeti stagnaciju ili u najboljem slucaju blagi rast.

Kompanije imaju neke svoje ustaljene procedure i WoW. Nemojte se previse obazirati na ove odluke i ‘iznenadna’ odgadjanja, koliko god se trudili da nadjete neko dublje znacenje u njima ono u najvecem broju slucajeva ne postoji.

Wizz ovo radi jako lose
Vidite sta pripremaju s druge strane u Tuzli a ovdje u Skopju jako ne fer

Nažalost, mislim da će ih gušiti čitavu ovu godinu, ne samo njih, već sve aerodrome na koje lete. Vjerojatno nije problem ni u LF, već jednostavno kompanija nije stabilna (problem sa posadama i zaposlenicima, loš pristup pandemiji, ogroman gubitak sredstava,…).

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!