zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

25 godina Lufthanse u Sarajevu

Aerodrom Sarajevo je točno prije 25 godina počeo sa letovima Lufthanse. Prvi let je bio za Minhen sa avionom Avro RJ-85. Odmah nakon Covida-19, Lufthansa je 3.5.2021. krenula sa letovima za Frankfrut. Danas Lufthansa grupa ima 31 tjedni let za Sarajevo koje obnašaju Lufthansa (Frankfurt), Austrian (Beč), Swiss (Zurich) i Eurowings (Cologne i Stuttgart). Lufthansa Grupa posljednih godina ima 23% udjela u broju putnika Sarajeva.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Lufthansa

12 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Ma taj kreten danima dolazi i psuje , uznemirava putnike , ja sam ga prijavljivao zaposlenicima na parkingu oni nisu htjeli da reaguju . Čak i kad se taj incident desio , opet nisu ništa uradili i pustili su tog debila , kad je došla policija on je već davno otišao . Prošle godine je isto jedan divljak iz divlje rent a car agencije udario klijenta šakom u glavu , došla policija i naravno nikome ništa . Došao za sat vremena, presvukao se i opet nastavio svoj “rad” . Iz nekog razloga aerodrom štiti divlje taksiste i divlje rent a car agencije , a oni samo nas brukaju . Redovno hvalim upravu aerodroma Sarajevo , ali u ovom slučaju veliki minus . Alene ako budete imali vremena , slobodno prenesite upravi da se pozabavi malo odlučnije sa divljacima koji nam prave ogromnu štetu .

Jedno pitanje za vas. Zašto stavljate razmak pre i nakon znaka interpunkcije? Baš me zanima. Vidim da je to postao neki novi trend u pravopisu

Ma onako , ništa specijalno . Ionako nisam neki ljubitelj trendova , eto onako mi došlo … Nisam primjetio da je sada to neki novi trend , hvala na tome .

Ne ulazeci u ovo sto vi navodite, vec su sami “legalni” taksisti problem i sramota na SJJ… Upaljen taksimetar sa SJJ je u Sarajevo taxi-ju cest kao i ukazanje Gospe u Medjugorju…

Oni su posebna tema , ne zna se ko je gori ….

Ili je Lufthansa pocela sa letovima iz Sarajeva?

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!