zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

NAJAVE: FlyBosnia 11 tjednih redovnih letova

FlyBosnia je konačno, nakon silnih prolongiranja i mijenjanja planova (što je novo?), krenula sa redovnim letovima. U idućem tjednu kompanija leti

  • Riyadh 4 tjedna leta (ponedjeljak, četvrtak, petak i nedjelja), dok konkurentski flynas leti 6 tjednih letova (svaki dan osim nedjelje)
  • Gassim 2 leta (utorak i četvrtak)
  • Manama 2 leta (utorak i petak), a konkurentski Gulf leti isto toliko (srijeda i subota)
  • Kuwait 1 let (petak), dok konkurenti Jazzera leti 4 tjedna leta (utorak, srijeda, petak i subota), a Kuwait 2 leta (srijeda i subota)
  • Hurghada 1 let (utorak)
  • Doha 1 let (subota)

Stoga FlyBosnia leti 11 tjednih letova, no nikako nije konkurentna na linijama za Riyadh, Manamu i Kuwait, tj. na 3 od svojih 6 linija. Ostaje za vidjeti što će se od tih letova nastaviti realizirati jer smo do sada bili svjedoci da je kompanija naglo i nenajavljeno otkazivala i zakazivala linije i frekvencije.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Aerodrom Sarajevo

9 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Otkud vam to? Karte nisu u prodaju, osim za Rijad. Ako ste uzeli informacije sa sajta aerodroma SJJ, to nije relevantan podatak. Oni to stalno mijenjaju, a FB nikako da poleti prema drugim destinacijama

Mislim da ti letovi stoje jos od pre, koliko znam za sada za FBS leti samo HiFly i to za Riyadh i Hurgadhu. Svoj avion jos nisu upogonili, stoji na aerodromu vec 2 meseca.

Bosanska posla… ili da kazem arapska…

Arapska ipak.

Putnika još nema, a definitivno je živa.
Imaju neki problem sa papirologijom sa prvim avionom A320 koji su uzeli od turskog Onur Aira. U međuvremenu direktor Haris Čoloman više nije na toj poziciji. Ne zna se ko je trenutni direktor ili v. d. Ako i krenu letjeti prema navedenim linijama neće tu biti nikakve konkurentnosti jer se većinom radi o letovima za agencije.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!