zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

BREAKING NEWS: Još 6 novih linija za Beograd ovog ljeta

Ruska kompanija S7 planira letove za Beograd iz Moskve Domodedovo od 29.5 koji će se obavljati jednom tjedno petkom. Ovo je već četvrtak kompanija koja prometuje na ovoj liniji, obzirom da letove već imaju Aeroflot, Air Serbia i Nordwind.

Za Izrael letove je objavio i El Al koji planira letjeti od 12.4. ponedjeljkom, petkom i nedjeljom (za sada samo do 30.4). Osim njega letove planira i Israir koji već leti četvrtkom, od 24.4. dodaje petak i nedjelju, od 15.6. utorak, a od 23.6. dodaje srijedu. Israir ima izvanredne letove oko Uskrsa, u nedjelju 28.3, utorak 30.3, petak 2.4, nedjelju 4.4. i srijedu 14.4. Arkia leti četvrtkm i nedjeljom, osim 11.4. Na ovoj liniji letjet će i Air Serbia od 3.5. ponedjeljkom i petkom. To znači da će Tel Aviv u top sezoni imati 9 do 12 tjednih letova (ovisi hoće li El Al produžiti letove nakon 30.4.).

Za Antalyu letove pokreće Turkish od 3.7. i to utorkom, srijedom, subotom i nedjeljom. Ovo će biti ozbiljna konkurencija Air Serbijinom Avioletu koji planira operirati 22 tjedna leta za Antalyu u top sezoni. Turkish planira letjeti i za Bodrum od 1.7. tri puta tjedno, srijedom, četvrtkom i nedjeljom. I ovo je konkurencija na Air Serbijin Aviolet koji leti 3 tjedna leta.

Aegean pak planira uz letove iz Atene od 24.4. (ponedjeljkom i petkom, 2.6. dodaje i srijedu), letjeti za Rodos od 31.5. ponedjeljkom i četvrtkom, te za Heraklion od istog datuma i istim frekvencijama. Linije su charteri za turističke organizacije, pa će biti konkurencija Air Serbijinom Avioletu. Linija za Heraklion će biti više nego popularna obzirom da na njoj leti još i Wizz Air dva puta tjedno, te Ellinari jednom tjedno, a očekuje se da će i Aviolet objaviti letove na ovoj liniji.

Ovom spisku treba dodati i 4 nove linije Wizz Aira, dvije nove linije Air Serbie, novu liniju Luxaira, KLM-a, Anadolujeta, SkyUpa, te Windrosea i Nordwinda (od XII/2020), pa dobivamo čak 18 novih linija iz Beograda ove godine. Više nego fascinantno! Ostaje za vidjeti koliko će se od ovih najava stvarno i ostvariti.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Turkish

0 Komentar/a
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!