zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

OTKAZIVANJA: Wizz Air prekida letove London-Ljubljana

Wizz Air će prekinuti letove između London Lutona i Ljubljane od 6.2. do 2.4. Kompanija u ovom momentu operira dva tjedna leta na liniji.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Wizz Air

17 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Zaboravili Briti da skijaju.

Pa kako saaaad tooo?
Sudeci po komentarima tu, slovenci pune FR, QR i druge avione u Zagrebu, da ZAG totalno ovisi o slovencima, a u njihovom dvoristu im ama bas nikako ne uspjeva. Koliko su dugo vec Wizzair i EasyJet u Ljubljani, umjesto da se sire, oni stagniraju ili cak jos smanjuju.
Pa kakoooo?

Kako piše vaš portal is klastera, verovatno problemi sa motorima i manjko aviona.

https://www.sierra5.net/novice-novo/novice/6692-tezave-z-letalskimi-motorji-pw1100g

Zato što su 4 puta manji grad od Zagreba, nemaju nacionalnu avio kompaniju, bliži su “jezgri Europe” od Zagreba pa značajan broj putnika putuje kolima, veliki broj putnika im putuje preko Beča, Venecije, Trsta, Beograda…
Ljubljana u odnosu na Zagreb ima više nego značajan broj putnika, manja rezanja nego Zagreb i ta rezanja su samo na dva meseca u najlošijem delu godine za vazdušni saobraćaj.

Stvarno ljudi svasta pisu ovdje.
Slovencima i srbima je ZAG iz nekog razloga trn u oku. Nasladjuju se na sve strane ako se nesto i minorno smanjuje, a ako se uvede novi let ili poveca postojeci onda izmisljavaju svakakve nebuloze. Ne znam zasto je ljudima tako tesko prihvatiti da i hrvati putuju? Pogotovo sad otkad je FR u Zagrebu. Ti isti su putovali i prije FR u Zagrebu, samo su mahom koristili susjedne aerodrome (tu poglavito mislim na Bec i Budimpestu, pa i Trst i Venecija). Sad ih vise ipak koristi ZAG jer sad FR nudi poprilicno sarolik izbor destinacija – i ne nije to samo radi gasteabajtera i turista jer se vidi da ima sve vise lesiure linija.
Tu kad covjek cita komentare pomislio da slovenaca ima vise nego kineza, a ne kao da ih ima jedva kao cijeli zagreb sa sirom okolicom.
Ja i dalje odgovorno tvrdim da puno vise hrvata preko agencija koristi chartere iz Ljubljane, nego sto slovenci koriste ZAG, ali eto to se redovito zaboravlja.

Bravo 👍🏼

Pardon, htio sam odgovorit anonimcu, ne Vama.

Čuj ovo, Ljubljana bliže jezgri Europe od Zagreba 🤣🤣 A članak o Londonu

A zašto vi, draga braćo Srbi, nikad ne spominjete tu blizinu “jezgri Europe” kada se uspoređuju Beograd i Zagreb, gdje je Zagreb bliži toj jezgri 4 sata od Beograda, a Ljubljana samo sat i pol od Zagreba, i sada je spominjete kada se uspoređuju Ljubljana i Zagreb? Haha…

Žao mi je sto niste videli vezu između mog komentara i nečijeg pisanja. Jeste čuli možda za ironiju?
Kao što reče autor, nema pomoći.

Actually, od Zagreba je za cak 10km cestovne udaljenosti blizi Becu nego Ljubljana, vec ako cemo tako. Razlika je vrlo mala, ali je razlika.

Iz Zagreba se brže dođe i za Linz. Pogledajte na Google Maps.

osim zamaaera u klasteru su i:

(Slovenija)

(BiH)

(Srbija)

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!