zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

NAJAVE: Iberia povećava Dubrovnik i Split

Već smo pisali o povećanjima Iberie u Zagrebu iz Madrida idućeg ljeta (2-3 leta više nego prošle godine). No, kompanija će povećati broj letova za Split i Dubrovnik iz Madrida. Za Dubrovnik Iberia će već krajem III. mjeseca letjeti 4 leta tjedno (prošle godine 1 let tjedno), da bi krajem IV. mjeseca povećala broj letova na 8, a krajem V. na 10 tjednih letova. U VII. mjesecu kompanija će letjeti 15 tjednih letova, po dva dnevno osim utorka kada će letjeti tri dnevna leta. Prošlog ljeta Iberia je za Dubrovnik letjela 14 tjednih letova, jedan manje. U IX. mjesecu broj letova pada na 9 tjedno, a u X. na 4 tjedno.

Za Split Iberia će krajem III. mjeseca letjeti dva tjedna leta (prošle godine nije imala letova). Od početka V. mjeseca kompanija će letjeti četiri leta tjedno, u VI. mjesecu pet letova tjedno, da bi od VII. mjeseca letjela svakodnevno. U VIII. mjesecu Iberia će iz Splita letjeti čak 9 tjednih letova. Prošle godine letjela je u VIII. mjesecu 8 tjednih letova, jedan manje. U IX. mjesecu broj letova pada na 4, a u X. na 2 tjedna leta.

Ovo znači da će iz tri hrvatska aerodroma (Zagreb, Split i Dubrovnik), kompanija početkom ljetnog reda letenja imati 7 tjednih letova više nego prošle godine, a u VIII. mjesecu 5 letova više nego prošle godine.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Iberia

2 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

A da ste možda napisali za koje Aerodrome tj. sa kojih aerodroma

osim zamaaera u klasteru su i:

(Slovenija)

(BiH)

(Srbija)

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!