zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Pula i Osijek imaju međunarodne letove ove zime

Za razliku od prošle zime ove zime Zračna luka Pula uz letove za Zadar (3 puta tjedno) i Zagreb (3 puta tjedno nonstop, 3 puta tjedno via Zadar, tj. svakim danom osim subote), ima i letove Urala za Moskvu, nedjeljom. Linija se operira sa Airbusom A320.

Zračna luka Osijek pak ima letove za Minhen, ponedjeljkom i petkom Croatie Airlines sa Dash 8-400. Ovime ove zime samo Rijeka i Zadar nemaju međunarodnih letova, dok Brač i Lošinj nemaju letova uopće. Dubrovnik ima dvije međunarodne linije, Split njih pet, a Zagreb ima 59 linija, od čega je 5 linija domaćih i 54 međunarodne.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: ZL Pula

6 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Easy jet je objavio da druge godine razmišlja da uvede letove iz Rijeke i Osijeka. Prema kojim destinacijama, trenutno nije poznato, ali zvuči cool… Za Rijeku bi to značio povratak Easy Jeta
nakon koliko, 15 godina, mislim, a za Osijek nisu letjeli nikad.

To me iskreno iznenadilo da Pula ima međunarodni let preko zime i to za Moskvu. Znam da je Istra inače puna Ruskih turista preko ljeta ali baš me zanima čemu takav potez za ovo doba i kakav će biti LF.

Da, Frankfurt je i meni pao napamet. Inače je 2017. godine postojala zimska linija DUS – PUY, međutim nije se više obnavljala. Letilo se kosilicom (1 sat i 40 minuta), tako da ne treba spominjati kakav je to bio tretman za uši 🙂

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!