zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

PRVI OBJAVLJUJEMO-NAJAVE: Air France će letjeti Lubljanu sa 13 letova zimi

Air France će letjeti 13 tjednih letova na liniji Paris-Ljubljana (svaki dan dva, osim srijede kada će letjeti jedan tjedni let). To je 5 letova više nego prošle zime i jednako broj letova kao i ovog ljeta.

Za razliku od toga kompanija će letjeti za Zagreb isti broj letova kao i prošle zimi (7 tjedno), ali pola manje nego u ovogodišnjoj top sezoni. Ipak Air France će imati code-share ne letovima za Paris sa Croatiom, te će kompanije zajedno ostvariti 14 tjednih letova. Air France neće letjeti za Beograd ni ove zime, a Air Serbia smanjuje broj letova u code-share na 12 letova tjedno, što je dva leta više nego prošle zime, ali šest letova manje nego ovog ljeta. Air France neće letjeti za Dubrovnik i Split tijekom zime.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Air France

8 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Ljubljana se oporavlja. Nakon sto dodje jedan od LCC-a na ovaj aerodrom to je siguran znak da je najgore iza ovog aerodroma.
To svakako nije dobra vijest za Zagreb jer trenutno opsluzuje mnogo putnika iz Slovenije.

Odlična vest za Sloveniju.

Air France neće letjeti za Beograd ni ove zime, a Air Serbia smanjuje broj letova u code-share na 12 letova tjedno, što je dva leta više nego prošle zime, ali šest letova manje nego ovog ljeta.

Ovo potencira da je JU imala 18 letova ovog leta, a ne 14. Nije jasno napisano da se odnosi na ukupno 18 letova dve kompanije u codeshare.

Znam, ali to nije potpuno jasno napisano u tekstu. Neko ko ne prati redovno ce pomisliti da je JU letela 18pw, a ne 14pw.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!