zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

Turkish kreće ranije za Melbourne

Turkish je odlučio radnije krenuti sa letovima za Melborne, pa će sada prvi let biti 1.3. umjesto prvotno planiranog 15.3. Kompanija će inicijalno letjeti tri leta tjedno i to sa Boeingom 787-9, B777-300ER i sa Airbusom A350-900.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Turkish

12 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Pogledao sam njihove cene karata, Mel – Bgd na primer, jesen ove godine,
cene su vise nego sa Emiratima ili Qatar-om

Nije komentar na članak, nego obavijest da više ne samo da ne komentiram, nego i ne otvaram ex-yu aviation, nakon višestrukog brisanja stručnih i objektivnih komentara koji nikoga ne vrijeđaju i nisu u suprotnosti s uređivačkom politikom, i nebrisanja komentara na moje postove koji ne govore o avijaciji, ne razumiju o čemu govorim, i jedina im je svrha vrijeđati me. Takvi komentari stoje tamo satima ili danima, a kada ja na njih odgovorim istom mjerom onda se obriše moj inicijalni komentar, umjesto da bude pobrisan samo negativni komentar koji nije u skladu s politikom ex-yu, pa čak ni sa elementarnom kulturom i pristojnošću. To više trpjeti neću, i ubuduće, komentirat ću samo ovdje, pod nickom koji sam prije koristio na ex-yu aviation.

Šteta, veoma ste stručno mogli da odgovorite na dosta pitanja. A za vašu mržnju prema namenskom uništavanju preduzeća zarad nečije koristi potpuno podržavam.

Tri tipa aviona za tri nedeljna leta… Prava lutrija za putnike biznis klase, s obzirom da Turkish ima tri potpuno različita sedišta/kabine na ta tri modela.

Nije istina. Od 7.4. ide iskljucivo A350-900.

Da li je i dalje sa stopoverom dok ne dobiju 350-1000.

Za 787 i 777 mozda moze ista posada da leti ako ima upisan u svoju pilotsku dozvolu sertifikat za oba tipa aviona , ali kako tu ukljucise i A350?

osim zamaaera u klasteru su i:

(Slovenija)

(BiH)

(Srbija)

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!