zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Sarajevo otvorilo TIC

Turistička zajednica Kantona Sarajevo je otvorila turistički informativni centar na Aerodromu Sarajevo. Turistički informativni centar će putnicima pružati informacije o događajima u Sarajevu, turističkim atrakcijama, izletima, hotelima, restoranima, rent’a’carovima i ostalim detaljima bitnim za turiste. TIC će raditi svaki dan. Iskrene čestitke Sarajevu, ovime Sarajevo ulazi u krug malog broja aerodroma regije koji imaju TIC. Tako što je moguće obzirom na velik porast broja putnika, poglavito od otvaranje baze Wizz Aira i velikog broja linije prema Bliskom istoku.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Aerodrom Sarajevo

6 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Lijepo su se sjetili, tri mjeseca nakon turističke sezone… Ne želim biti negativan, cijenim ambiciju aerodroma, ali full je kasno.
I da, u pitanju je kiosk/mini office, ne baš bog zna šta.

A Jahorina,Bjelašnica,a?Turizam je i to,moj bato.Turistička sezona u Sarajevu ne poklapa se sa onom na Jadranu.Ha,sreća je da ne zavise od rada tog kioska,jer drugi su ipak mnogo ranije krenuli i rade na tome malo ozbiljnije.Informiši se i dođi.Pozdrav.

Koliko se može pročitati ZOI je objavio da se odgađa zimska sezona zbog korone.
I da zaista šteta za Bjelašnicu i Jahorinu – nekada sam tamo bio svake godine a ovo sada je otužno. Potrebna su istinski velika ulaganja da se digne na nivo privlačenja stranih turista a s druge strane je pitanje povrata novca – kojim bi putem ti turisti stigli do Sarajeva? Ovako ostaje stanje kako jest, jer sa cijenom karte od 15tak maraka nema novih ulaganja a ako digneš duplo prestat će ti dolaziti lokalni koje jedino imaš…

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!