zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

Lufthansa, Southwest i Frontier profitabilni

Lufthansa je imala promet od 5,2 milijardi EUR i profit od čak 1,1 milijardi EUR. Daleko veći promet nego i kod jedne američke kompanije. Koja dvoličnost od kompanije koja ne želi povećati plaće djelatnika. Kompanija je u 3. kvartalu imala 33 milijuna putnika. Kompanija je ostvarila 86% load faktora u 3. kvartalu.

Southwest je pak objavio da je u 3. kvartalu imao promet od 6,2 milijardi USD i profit od 277 milijuna USD. Kompanija će u 1. kvartalu iduće godine povećati broj letova za 10%, a u drugom za 14%. Frontier je pak objavio profit od 33 milijuna USD u 3. kvartalu.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Southwest

10 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Obzirom da pricamo o profitima, upravo sam postavio isti post na AC diskusiju oko A220. Izvor Globe and Mail
Ako se secate pisanja kako je Toronto HUB na kome se najvise kasni, kako su kratki sa ljudima i kako Vancouver i Montreal nisu daleko. Resultati svega toga su u gubitku, i to ne malom.

MONTREAL — Air Canada reported a net loss of $508 million in its third quarter compared with a loss of $640 million in the same quarter last year as it ramped up operations and more than doubled its revenue.

The airline says the loss amounted to $1.42 per diluted share for the quarter ended Sept. 30 compared with a loss of $1.79 per diluted share a year earlier.

However, Air Canada chief executive Michael Rousseau says the airline’s operating income for the quarter was positive for the first time since the pandemic began.

Bili su konstantno kratki sa osobljem.

lufthansa je ryanair legacyja: brutalna, bezobrazna, i neumoljiva. unistava partnere, ima losu uslugu i skrta uzasno. zali boze one reputacije od nekad.

A da ne pričamo o cijenama karata koje su prek ljeta bile i po 1000 eura za let iz Njemačke u Hrvatsku.. Daleko, miljama daleko najgora aviokompanija u Europi..

Slažem se.

Slažem se.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!