zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

PRVI OBJAVLJUJEMO – NAJAVE: Air Montenegro povećava Podgorica-Beograd

Air Montenegro će ove zime imati 14 tjednih letova iz Podgorice za Beograd (svaki dan dva) što je jedan let više nego prošle godine. Na liniji iz Tivta za Beograd imat će isti broj letova kao i prošle zime (svakodnevno).

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Air Montenegro

24 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

“Zanimljivo”… Od koncesije do novog terminala.

https://www.vijesti.me/vijesti/ekonomija/675488/oprecni-stavovi

Os kompanije koja leti samo za Beograd. Koliko oni aviona imaju može netko rec?

Postojanje Air Montenegro se zasniva na letovima za Beograd. A hteli su da budu “nezavisni” od Srbije. Pitam se kako bi njihov aviosaobraćaj izgledao da nije srpskih turista i ljudi koji putuju kod rodbine?! Da još postoji SCG, Er Srbija bi razvaljivala i u Tivtu i u Podgorici…

To bi i lokalnom turizmu bilo mnogo vise od pomoci nego ovako.

Dragi srpski anonimuse! Znamo da ste ekonomski tigar! I spasitelji svega. Ali – da ipak malo otkačite taj bolesni, plačni, AV narativ i pustite nas da propadnemo bez vaše pomoći? Tragično slijepi i gluvi za sve vaše dobre namjere… Btw, SCG srećom, (po vas i po nas), više ne postoji. Lijep pozdrav sa crnogorskog primorja

Da ti znaš okle sam ja što sam napisao taj komentar i da nikakve veze sa politikom u Beogradu nemam…to što sam rekao su činjenice!

Uvijek takvi poput tebe kažu da su iz inozemstva i da sa beogradskom politikom nemaju veze. No svi mi dobro znamo da je to laž.

Mislim da su samo izneli činjenice, nemojte se odmah hvatati za tigra. Iz nekog razloga Air Serbia ne želi da ih istisne sa tržišta a to može izvesti vrlo lako. Iz nekog razloga je neko i prethodnoj kompaniji tolerisao dugove koje su napravili i ostavili u Srbiji. Bar budite malo zahvalni na nekim stvarima, nemojte odmah pljuvati.

AirSrbija ne moze da istisne AirMontenegro jer se mora postovati reciprocitet.A u vrijeme SCG MA je dominirao u odnosu na JAT koji za razliku od AirSrbije nije imao Vucica da sipa novac.

I to je tacno 2019 MA 285 hiljada putnika za/iz Beograda.

Hahaha, JAT nije dobijao novac…auh dobra sala za pocetak dana.

Oni su dobijali ogroman novac samo kao OU nisu znali sta da rade sa njim.

Dobijali jesu ali ovoliko koliko dobija AirSrbija nisu.

Može da šalje veće avione i snizi cenu, ostalo dolazi samo po sebi. Mogla je i da traži da aerodrom naplati usluge prethodnoj kompaniji koja je koristila aerodrom a ostala dužna milione evra. Da je aerodrom bio inicijator pokretanja stečaja, mogu da zamislim koje bi pljuvanje bilo po Srbiji. Pogledajte gde leti Montenegro preko zime pa maštajte o novim tržištima.

JAT je decenijama bio vlasnik aerodroma u CG iako ih nije on gradio,nije uopste razvijao saobracaj sa njih a vi govorite o nekoj zahvalnosti? Zasto ,zato sto smo vas pustali da nam uzimate novac ispred nosa i konacno se opametili.

Našli bi druga tržišta kao što su svi živi našli. Isto se ovako pitao narod kako će Slovenci bez nas, pa i sami vidite kako im je. A da još postoji Dušanovo carstvo, Er Srbija bi razvaljivala i u Tirani. Sve teče, sve se menja, ne možete se dva puta okupati u istoj reci. Move on.

Da je Srbija do Tokija, sad bi Er srbija se razvijala u tokiju, logicno. Istisnuli bi ANAu.

Čemu ovo? Pisati nacionalističke izjave i porediti kompaniju ANA sa kompanijicom sa dva aviona je krajnje neumesno. Ne znam zašto objavljujete ovakve komentare?

Air Serbia bi i sad razvaljivala kad im letovi ne bi kasnili satima, kad ne bi ucestalo gubili i lomili prtljag i kad ne bi bili znatno skuplji od Air Montenegra. Bgd aerodrom je ljetos bio blagi uzas. Prtljag iz Tivta je bio pomijesan sa prtljagom iz Bukutesta…katastrofa, najbolje je sto niko nije odgovoran !

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!