zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

EKSKLUZIVNO-PROLONGIRANJA: Wizz prolongira sve do V. mjeseca

Wizz Air je prolongirao još jednom letove. Na liniji iz Sarajevo i Stockholm Skavste letovi su prolongirani sa kraja III. mjeseca na 21.6. Nakon toga liniju će operirati utorkom i subotom. Letovi na liniji za Charleroi počinju 27.3. ali će se do 14.4. operirati tek jednom tjedno, a od 14.4. dva puta tjedno (četvrtkom i nedjeljom).

I iz Tuzle Wizz Air prolongira letove i to za Billund na 14.4. (prometovat će četvrtkom i nedjeljom). Jednako tako i linija Tuzla-Friedrichshafen je prolongirana na 14.4 (četvrtak i nedjelja). Uz to Wizz Air je ukinuo planove letova između Tuzle i Eindhovena.

Iz Beograda Wizz kreće za Hahn od 1.4. ali sa samo jednim tjednim letom. Od 11.4. kompanija će letjeti tri leta tjedno (ponedjeljak, srijeda i petak). Početka letova za Oslo je prolongiran na 10.4. I letovi za Vaxjo kreću 10.4. Letovi iz Beograda za Karlsruhe kreću 15.3. Kompanija kreće sa letovima za Rim FCO, Larnacu, Nicu, Maltu, Gothenburg i Billund od kraja III. mjeseca.

Iz Skopja za Billund Wizz Air će krenuti 31.3. ali samo jedan let tjedno, dok će drugi let dobiti tek 29.5. I za Turku kompanija kreće 27.3. sa jednim tjednim letom, a drugi se uvodi tek 26.5. Za Nuremberg kompanija kreće 13.3. ali samo jedan tjedni let, dok drugi let kreće tek 25.5. Za Milan Malpensu Wizz kreće 11.3. Za Rim FCO kreće 1.4. sa jednim letom, drugi let se uvodi 11.4. Za Veneciju kompanija kreće 13.3. Na liniji za Bremen kompanija kreće sa letovima tek 23.5. Za Vaxjo Wizz kreće 24.5. Za Budimpeštu Wizz sa letovima kreće tek 26.5. Za Torino kompanija kreće sa letovima tek 26.5. Za Maltu Wizz kreće tek 26.5. Za Bolognu kompanija kreće sa letovima tek 3.6.

Za Podgoricu Wizz Air će krenuti sa letovima tek 12.4. Za Memmingem kreću sa letovima 28.3, a za Rim FCO 27.3. Za Budimpeštu kreću 29.3, a za London Gatwick 9.4. Za Milan Mapensu kreću tek 2.6. Za Katowice i Varšavu kreću tek 16.6.

Iz Banja Luke letovi za Basel, Malmo i Hamburg kreću 28.3, dok za Skavstu kreću 29.3. I za Niš letovi za Beč kreću tek 28.3, dok za Malmo lete jedan tjedni let, a drugi kreće tek 28.3.

Iz Ljubljane letovi za Charleroi kreću od 27.3, te za London Luton od 29.3. To znači da Ljubljana neće letova Wizz Aira imati do samog kraja III. mjeseca.

Svi letovi iz Splita i Dubrovnika kreću tek od sredine VI. mjeseca. Za Ohrid 5 linija kreće sa prometovanjem krajem III. mjeseca, trenutno leti samo Basel, a za Dortmund operacije kreću 11.3.

Ovo jasno pokazuje da će Wizz Air nakon ogromnih rezanja u I. i II. mjesecu, nastaviti rezanja i u III. i IV, pa čak i u V. mjesecu.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Wizz Air

22 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Od 27.03 Air Serbia povecava BEG-OSL sa 2 na 3 nedeljna.

FCO sa 2 na 4

Postalo je vrlo rizicno kupovati karte preko Wizza. Ocigledno je da kompanija ne ispunjava uslove za normalno funkcionisanje. Samim time moze se desiti svakome da mu upropasti odmor i planove promenama u poslednji cas. Potpuno neozbiljno. Jasno je da im se ovo nece na dobro vratiti. Mnogo ljudi su izigrali i prevarili sa datumima i ponudom karata. Srozali su svoj imidz hteli to ili ne hteli da priznaju.

Prošle godine su se istrčali i prvi obnovili linije i frekvencije. Očito nisu baš donjeli dobru odluku, pa su ove godine puno oprezniji.

Da li je ovo nagovjestaj nekih ozbiljnijih problema kod wizz-a ili je rano to zakljuciti,ali cinjenica je da jako rezu sve linije ne samo u regionu…

Samo sto ovog puta odlaze letove zbog nedostatka kabinskog osoblja, nema ko da im radi na letovima. Mnogi koje su otpustili nece da se vrate jer su nasli bolje poslove. U martu organizuju novo zaposljavanje u Beogradu sto znaci da do aprila posada nece biti spremna.

Dok oni skoluju kadara koji su do korone imali pa otpustili, drugi im uskacu i kupe kajmak.

Ako je tako, tako im i treba.

Sto se Beograda tice, oni su otpustili i pilote i kabinsko osoblje. Piloti su se vratili ali kabince ne mogu jer su mnogi presli u hotele ili u druge segmente u turizmu.

Od danas Srbija nije na visokorizicnoj listi Nemacke, krece da raste potraznja a oni odlazu sve. Posle im je djavo kriv posebno sto ce izgubiti na HHN jer ce i LH i JU odgovoriti na liniji za FRA.

Koma

Da a Tuzla treba pod hitno novu komp
Mozda Ryanaira jer s Wizzom nije sigurno

Mozda vam je i Ahmetbegovic o tome prico
Vidjet cemo iduce clanke

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!