zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

EKSKLUZIVNO-NAJAVE: Kako će Lufthansa letjeti idućih mjesec dana

U ovom momentu Lufthansa iz Frankfurta leti za Beograd 10 tjednih letova (svakodnevno, dva lete utorkom, petkom i nedjeljom). Isto toliko letova ima sredinom III. mjeseca (samo subotom osim petka). Početkom IV. mjeseca Lufthansa će imati dva leta dnevno svaki dan. U ovom momentu Lufthansa iz Minhena leti za Beograd 11 puta tjedno (svaki dan dva leta, ponedjeljkom jedan let, utorkom nema letova). Sredinom III. mjeseca kompanija leti 13 tjednih letova na liniji Minhen-Beograd (svaki dan dva osim utorka kada leti jedan let). U prvom tjednu IV. mjeseca kompanija dodaje i drugi tjedni let utorkom te će imati 14 tjednih letova. To znači da će kompanija za Beograd letjeti 4 dnevna leta.

Lufthansa u idućem tjednu leti Zagreb 6 puta tjedno (svaki dan osim srijede). Sredinom III. mjeseca imat će 8 letova (svakodnevno, u srijedu i subotu dva leta, no u četvrtak nema letova). U prvom tjednu IV. mjeseca Lufthansa će imati 12 letova tjedno (svaki dan dva leta osim ponedjeljka i srijede). Sve to vrijeme Croatia ima 21 tjedni let, što znači da će početkom IV.  mjeseca kompanije u code-share imati 33 tjedna leta.

Za Ljubljanu u ovom momentu Lufthansa ima 11 tjednih letova. U drugom tjednu III. mjeseca Ljubljana ima 12 tjednih letova (svaki dan dva osim ponedjeljka i petka kada ima jedan let). U prvom tjednu IV. mjeseca Lufthansa ima 15 tjedni letova za Frankfurt (dva dnevno, subotom tri).

Za Sarajevo trenutno Lufthansa ima 4 tjedna leta za Frankfurt. Isto toliko letova ima i sredinom III. mjeseca. U prvom tjednu IV. mjeseca Sarajevo će imati 7 tjednih letova (svakodnevno).

Za Split iz Frankfurta Lufthansa kreće od kraja III. mjeseca te će tada imati 3 tjedna leta (petak, subota i nedjelja), a u code-share sa Croatijinim svakodnevnim letovima imat će ukupno 10 tjednih letova. Iz Minhena za Split Lufthansa će letjeti 6 tjednih letova (utorkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom, te dva leta petkom), što sa Croatijinih 7 tjednih letova (svakodnevno) u code-share znači 13 tjednih letova.

Za Dubrovnik iz Frankfurta Lufthansa također kreće sa ljetnim redom letenja kada će imati tri tjedna leta (četvrtak, subota i nedjelja), dočim će sa Croatijinih 4 tjedna leta (srijeda, petak, subota i nedjelja) ukupno imati 7 tjednih letova. Iz Minhena za Dubrovnik Lufthansa će letjeti 8 puta tjedno (svakodnevno, subotom 2 leta).

Za Zadar iz Frankfurta Lufthansa kreće sa početkom ljetnog reda letenja i to jednom tjedno subotom. Iz Minhena za Zadar Lufthansa početkom IV. mjeseca leti dva puta tjedno (subotom i nedjeljom). Isto tako jednom tjedno (subotom) leti i iz Frankfurta za Rijeku, no kompanija nema letova za Minhen.

Lufthansa početkom IV. mjeseca ne leti iz Frankfurta za Pulu. No, iz Minhena za Pulu leti dva puta tjedno (subotom i nedjeljom). Lufthansa nema letova za Tivat ni iz Minehna, ni iz Frankfurta početkom IV. mjeseca.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Lufthansa

10 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Kakva je situacija sa ostatkom LH Grupe u regiji? Vidim da OS dosta dobro polsuje u SKP

Da li to znaci da ce u aprilu samo BEG iz FRA imati broj letova i kapacitet kao pre korone?

O da. To svakako.

Da, da.

Nije

Ne, BEG je imao tri do cetiri za vreme kovida kada su isli Indusi.
MUC-BEG je imao tri dnevna. FRA-BEG je bio 14 sa A319/320 tokom aprila.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!