zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Jandreoski radi dobar posao

Kako nam javljaju naše veze u managementu Aerodroma Crne Gore novi direktor Aerodroma Crne Gore Goran Jandreoski radi izuzetno dobar posao. Direktor surađuje sa politikom, no postavio je svoja načela i ne dozvoljava da mu se politika miješa u profesionalni rad. Direktor traži maksimalni profesionalizam i angažman djelatnika. Nije nikog otpustio, čak ni ljude u managementu koji su iz bivše ekipe.

No, ono što je najbitnije Jandreoski nema problema sa radnicima kakve je imao bivši v.d. direktor Ognjen Jovović. Naime, Jovović se požalio na intervjuu da ne može disciplinirati radnike, da su vrlo neposlušni, da se bune, čak i da je bilo fizičkih nasrtaja predstavnika radnika na management tijekom pregovora. Jovović je rekao da su odnosi došli do stupnja u kome bi radnici mogli pokrenuti čak i štrajk. No, Jandreoski je vrlo brzo riješio ove probleme i sada su međuljudski odnosi u poduzeću vrlo dobri.

Za razliku od Jovovića koji je tvrdio da treba otpustiti velik broj radnika, Jandreoski ne rezonira tako i ne radi nagle poteze, te ne najavljuje otpuštanja, već traži više posla pa da uposli sve ljude i eventualno u doglednoj budućnosti zaposli i nove. Jednako tako Jandreoski je žestoko krenuo u otklanjanje velikog broja nedostataka koji su imali aerodromi, a posebno Tivat, o čemu smo pisali prije par mjeseci.

Evidentno je Jandreoski krenuo u rješavanje gorućih problema da bi iduće godine mogao kvalitetno pripremiti sezonu. Kako je ova sezona bila ekstremno dobra u Aerodromima Crne Gore, a uzmemo li u obzir sve što je Jandreoski do sada napravio, vjerujem da će iduća sezona biti i još bitno bolja. Bravo!

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Aerodrom Podgorica

8 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Zasto se onda sprema njegova smena procitah u njihovoj stampi.

Prije par dana Jandreovski je izbjegao da bude smjenjen uz podrsku drzavnog sekretara za saobracaj.Sto se tice viska radnika i on je objavio da je 300 zaposlenih viska.Medjutim kolektivni ugovor nije povoljan da se toliki ljudi otpuste te zato nije bilo otpustanja jer postoji obaveza isplate visokih otpremnina zaposlenima.Aerodromi CG su zvanicno preduzece u drzavnom vlasnistvu sa najvecim minusom u poslovanju u ovoj godini.Inace se blizi dan kada ce se aerodromi u CG predati u ruke koncesionaru.Ocekuje se sastanak sa 3 moguca koncesionara tako da je to skoro dovedeno u zavrsnu fazu.

Samo da ova vlast ne pocne da ga pritiska da zaposljava njihove uhljebe jer on to ne bi tolerisao kao profesionalac a zna se ko bi izgubio u tom obracunu izmedju struke i politike

Zaposljavali su i oni prije pa i ovi sad , samo sto su ovi sad teski licemjeri jer su napadali bivsu vlast za to.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!