zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

T’Way otvara poslovnicu u Zagrebu

T’Way otvara poslovnicu u Zagrebu, u najužem centru grada u Ilici 1A, prva zgrada do Trga bana Jelačića (zgrada do „Nebodera“). Vrlo skupa ali izvanredna lokacija u najprometnijoj ulici i lokaciji u Zagrebu. Voditelj poslovnice je koreanac Giwoong Lee.

Poslovnica se otvara da motiviraju putnike iz Zagreba za letove prema Koreji. Za razliku od Koreana koji je samo pucao na P2P turiste iz Koreja za Zagreb, T’Way eto želi dvosmjerni promet. Kompanija puca i na konektirane putnike preko Seoula za Daleki Istok i Australiju. Ovo je dokaz da T’Way misli dugoročno sa zagrebačkom linijom.

analitičar: Alen Šćuric (Zagreb), foto: T’Way

27 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Na dosta letova je biznis klasa rasprodana

Sjajno.

U pitanju je GSA ne poslovnica kompanje. Dve potpuno drugacije stvari.

то ће пропаст у року шест мјесеци

а какве то везе с руанаиром има?

Sta se babi snilo…

Ako uzmu barem dio Hrvatskog prometa Qatara i FlyDubai/Emiratesa za daleki istok linija će imati dugoročnu perspektivu. S obzirom da je putnici iz Koreje prema Hrvatskoj već sami po sebi pune prilično solidno. Ovo je značajan korak od onoga što je radio Korean i što je u start bilo jasno da ne valja.

Ova odluka jest malo čudna obzirom da kompanije masovno zatvaraju poslovnice.

Druge avio kompanije imaju slicne ili iste ciljeve pa ipak ne otvaraju poslovnice.

Kad kazete da su ozibljni i da je projekt dugorocan onda to vazi i za Air Serbiu zar ne? Tekst “Ova odluka jest malo čudna obzirom da kompanije masovno zatvaraju poslovnice.” su vase reci iz teksta o otvaranju Air Serbia poslovnice:

https://zamaaero.com/16/06/2023/novosti-iz-regije/air-serbia-otvara-4-poslovnicu-u-beogradu/

@anon 15.02: ako sada napišem da ste profesionalni bot, onda ćete se uvrijediti i napasti me. Pa neću. Ako jedno mi morate objasniti: čim ima neki članak na bilo koju temu gdje se nešto iz i u RH hvali, odmah iz naftalina izvlačite neki članak od prije godinu pa i više dana koji možda nije bio pozitivan ili po vašem mišljenju dovoljno pozitivan o nečemu iz i u RS. Zar vi vodite neku vrstu kartoteke po temama pa onda po potrebi tamo tražite? E sada: ako to radite amaterski, onda vam pod hitno savjetujem da si potražite neki hobby. Ili odite sa prijateljima na pivu… Ako pak to radite profesionalno, fakat svaka vam čast na pedantnosti i dobro uređenoj kartoteci.

Pa problem su dvostruki arsini. Kada JU otvori poslovnicu to je skandal jer eto svi zatvaraju. Kada t’Way otvori isto to, e to je onda super i bajno.

Imati poslovnicu u Zagrebu je nonsens

Prvo se pobrinite za “dvostruke aršine” među svojim ljudima.

Mr Foglar, neću se uvrediti i napasti vas ako napišete da sam profesionalni bot, ako imate neke dokaze da sam bot koji to radi profesionalno ili za neki materijalnu naknadu. Koliko vidim niste priložili nikakve dokaze.

Kapa dole!

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!