zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

EasyJet popunjava 5 aviona svake minute

EasyJet holidays, kompanija specijalizirana za prodaju letova i turističkih aranžmana easyJeta je postala vrlo uspješna. U prošloj godini su imali 13 milijuna GBP profita, a već sada su popunili 60% svog kapaciteta. Ovo je to uspješnije što su i Ryanair i Wizz Air svoje turističke divizije ukinuli radi neuspješnosti.

Inače easyJet u u udarnim danima I. mjeseca popunjava čak 5 aviona svake minute. Tri vikenda u I. mjesecu su im bila rekordna po prodaji. Kompanija naglašava da joj predstoji vrlo dobro ljeto.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: easyJet

4 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Pretpostavljam da se tu radi o marketinškom pretjeravanju. Ako zaista pune 5 aviona svake minute, onda samo u sat vremena napune 300 aviona. Ako rade samo 8 sati na dan, to su 2400 aviona dnevno!!! Pa onda recimo puta 5 radnih dana, to ispada da tjedno pune 12.000 aviona… Neka ta gužva traje samo 2 tjedna, dolazimo do brojke od 24.000 letova… Hm….

Ljudi ovih dana kupuju za cijelu godinu, od Uskrsa sve do Svi Sveta. A easyJet ljeti ima tisuće letova. Pa samo u Hrvatskoj ide oko 15-20 letova svaki dan.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!