zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Air Serbia akcija Black Friday

Air Serbia ima akciju Black Friday. Putnici će karte moći kupovati od 24. do 26.11. za putovanja do 30.3. Popusti na karte su 35%. Putnici koji kupe karte u poslovnici TC Galerija ili preko Kontakt centra moći će dobiti 50% popusta na dodatne usluge kao što je korištenje Premium salona, prijevoz kućnih ljubimaca i sportske opreme, dodatnu prtljagu, prioritetan prolazak kroz kontrole…

Jedino mi nije jasno kako je ovo objavljeno samo na facebooku, a link na stranici Air Serbie nije radio 24.11. do podneva, tj. tek je proradio popodne. A i sada je tamo samo link na prodaju karata bez ikakvog objašnjenja popusta i drugih detalja akcije. Taj link nije radio za engelsku stranicu i za sve ostale stranice, osim za srpsku. Dakle Black Friday je namijenjen samo i isljučivo srpskim putnicima. Krajnje naprihvatljivo!

autor: Alen Šćuric, analtičar (Zagreb), foto: Air Serbia

33 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Ja sam htela da kupim 2 karte Ali su peskupe

A da objavite da JU ima otvoren konkurs za prijem novih članova kabinske posade? To je nebitno je l da?

I Menzies zapošljava 600 ljudi, 22og i 23 og održan sajam zapošljavanja u hotelu Crovn Plaza! Navodno propao dogovor o preuzimanju zaposlenih u Vinciju pa je Menzies krenuo u zapošljavanje! Možda bi Marojevićka nešto rekla povodom toga kad bi je vi upitali!

JU ima konkurs i za prijem novih pilota. Konkurs je završen 31.10. Već je završen prvi krug testiranja i sada je odabir onih koji će ići na drugi deo testiranja na simulator u Vršac.

Odlicno, pazarih povratnu do Londona za samo 78 evra!

Pazarih onda i povratne do Stokholma i Bolonje za po 98 evra.

Vrlo povoljno!!!

Ja sam juče posetio sajt i imao je pregled svih destinacija sa promo cenama u okviru black Friday ponude.
Ponuda je objavljena na svim društvenim mrežama kao i na brojnim portalima.
Svi detalji ponude su jasno naznačeni, važi tri dana, navedene cene, uslovi, dodatni popust za dodatne usluge ako se rezerviše preko call centra ili u Galeriji.
Čemu ovakvo pisanje?

Radilo je oko 14h.

Kojih detalja nema? Pregled cena, uslovi, destinacije, objave na mrežama…čega nema?

Ne znam za sajt pošto isti ne posećujem, ali znam da je objava bila na svim najbitnijim društvenim mrežama (Facebook, Instagram, LinkedIn…) i da su linkovi radili. A oni koji su označili opciju prilikom ranije kupovine karata dobili su detaljan spisak destinacija i cena na mejl prepodne. Tako da nije baš toliko loše ispromovisano kao što Vi kažete. Pri tom je akcija najavljena na društvenim mrežama dan, dva ranije. Po činjenici da sam morao da menjam planirani dan leta čini se da je prodaja išla sasvim dobro.

Pa ne. Ako su već došli, znači da su već tu i videće snižene cene. A ako nisu došli, onda im tek ništa ne znači objava na stranici nego upravo na društvenim mrežama, newsletteru i drugim medijima koji će vas odvesti na stranicu. Ja sam kupio karte juče ujutru najnormalnije, nakon što sam dobio mail. A najava ovakve akcije mnogo dana unapred bi ugrozila prodaju u tih nekoliko dana pre akcije. Sve je urađeno kako treba.

Dali popust ali bi najradje da niko ne kupi te karte pa zato i nema linka. Profesionalci u svakom pogledu!

Вероватно им не требају јер људи нису дебили. Ја јуче ушао на сајт видео акцију и купио карту за €90 (цена пре тога била €141). Није лоше.

Zasto iznosite netacne informacije?

Link na stranici je proradio prosle noci u 03:00, a jutros je bio potpuno operativan. Preko njega sam jutros u 09:00 kupio kartu sa popustom.

Na linku se nalaze sva objasnjenja i detalji akcije i to vrlo detaljno napisana.

Evo nekih od njih:
“Izaberi svoju sledeću destinaciju od 24. do 26. novembra i uživaj u putovanju do 30. marta 2024. godine.”
“Svi putnici koji rezervišu karte u poslovnici u TC Galerija (Beograd) ili putem Air Serbia Kontakt Centra ostvaruju i 50% popusta na rezervaciju dodatnih usluga*.”

Sta ne razumete?

Na pocetnoj stranici se nalazi baner “Black Friday ponuda”. Tu kada kliknete izlaze doslovno sve informacije, datumi akcije, destinacije, svi detalji, itd…

https://www.airserbia.com/sr-latn-rs/avio-karte-black-friday

ovisi na kojoj air serbia stranici tražite, za ponudu iz hr nudi letove iz hr, na srpskoj stranici nudi iz beograda i niša i tamo spominju dostupne opcije u poslovnici, na americkoj stranici pak ponude iz amerike. jako logično i praktično, nudi ti personalizirane ponude.

To nije istina. Link je na naslovnoj stranici.

Evo pocetne stranice: https://ibb.co/vvRW254, tu imate link sa nazivom “Black Friday ponuda”. Taj link daje sve detalje o akciji.

Sve je jasno oznaceno i napisano. Sada lepo izmenite clanak.

Zato sto prosecni citalac bolje trazi letove od vas.

Da li moze neko da mi objasni zašto je cena avio karte Sarajevo-Beograd-Sarajevo tako skupa ?

Pretpostavljam da Airserbia drži monopol .

osim zamaaera u klasteru su i:

(Slovenija)

(BiH)

(Srbija)

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!