zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

SMANJENJA: Flydubai smanjuje u regiji

Flydubai će smanjiti broj letova za Sarajevo od 6.9. sa sadašnjih 9 na 4 tjedno (ponedjeljak, srijeda, petak i subota), kako će liniju operirati i u XI. mjesecu.

Kompanija će od 23.8. smanjiti letove za Dubrovnik sa 4 na 2 tjedno (četvrtak i nedjelja), kako će letjeti do 2.10. nakon čega prestaje sa operacijama. I za Tivat flydubai smanjuje broj letova od 23.8. sa 5 na 4 tjedno (ponedjeljak, srijeda, petak i subota) kako će operirati od 16.9. nakon čega prestaje sa operacijama.

Za Zagreb kompanija 28.8. smanjuje sa 5 na 4 leta (ponedjeljak, utorak, četvrtak i subota) kako će operirati cijelu zimu. Za Ljubljanu flydubai će smanjiti broj letova sa 6 na 5 od 23.8. (svaki dan osim utorka i četvrtka) kako će operirati do 27.10. kada ponovo povećava na 6 tjedno do 3.11. (samo tjedan dana) nakon čega ponovo vraća na 5 tjednih letova.

Flydubai jedino ne reže Beograd kojeg će nastaviti operirati 14 puta tjedno (svaki dan dva leta), čak i u zimskom redu letenja. Ovime će Beograd imati ove zime više letova za Dubai nego sve zračne luke regije zajedno. Respect!

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: flydubai

9 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Ovo za Beograd je sjajno samo se pitam odakle toliki putnici. Iz tog dela leti Wizz ali i Qatar. Sa Turkishem imamo u proseku 4.5 letova dnevno i to TK salje najvece uskotrupce. A TK nema gde ne leti.
Mislio sam da je ovo povecanje zbog EXPO a zatim i zbog povecanog broja putnika preko leta iz Australije. Ali sad ide zima… i dalje 14x nedeljno.

Mozda sam dosadan jer vec treci put pitam ali da li je ovo mozda prilika za dolazak Emirates-a u BEG,mislim da je sada njihova sansa prije nego odluce da se vrate u ZAG…

Ovakvi slučajevi, a tu su i KLM, Turkish ipak pokazuju da ne generiše samo JU dobar rezultat Beograda

Ljubljana ide na dnevne letove krajem decembra…

Dubrovnik je 2 tjedno od 1.8

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!