zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

NAJAVE: British povećava Zagreb na 13 tjednih letova

British Airways povećava broj letova na pet tjedno. Već idući tjedan broj letova se povećava na 8, da bi od 4.4. British prometovao 10 letova tjedno. od 18.4. kompanija povećava broj letova na 13 tjedno (svaki dan dva, osim subote kada ima jedan let).

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: British Airways

28 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

British 13
Ryanair 7
Croatia 3

Total 23 tjedno za London, nije uopće loše!

Croatia samo 3? Jel ste sigurni?

Dakle ništa od propasti Britisha u Zagrebu, a ovde smo po komentarima čitali svakakve gluposti. Moraće ekipa da sluša predsednikove govore ceo dan da se malo smiri…

hahahaha

Lete prazni da napakoste predsedniku. Ali mi imamo mleko u prahu i dva miliona sardina, a vi vidite šta ćete.

Super komentar, razveselio si me!

Fora, Alene. Predsednik svakog dana saopštava koliko imamo sardina, mleka u prahu i graška pa se malo šalimo

Od kada je Velika Britanija ukinula ali baš sva sva ograničenja, apsolutni je “boom” putovanja za London. Iz Beča ne možeš preko Uskrsa dobiti normalan let za London, a da o hotelima ne govorim… Bravo Velika Britanija!!?

Adendum: ovaj upitnik na kraju je krivi. Trebala su biti tri uskličnika!

Zar primaju i nas necijepljene ravnozemljaše koji smo skoro uništili zemlju? 😂

Ziva steta sto vas pustaju. Iskreno, ziva steta.

Šteta što me puštaju? 😂
Samo se ti booostaj, ja nakon preboljenja Alfa soja se redovito testiram, nisam se zarazio niti s britanskim sojem niti sa Deltom. Moj imunitet je dobro, hvala na pitanju. A testirao sam se toliko puta zbog putovanja… I uvijek negativan.

Gledajte: pelcovani kuže da su ih prevarili, jednako tako kuže da će itekako biti dugoročnih posljedica cijepljenja, pogotovo sada kada sve više i više na vidjelo izlaze već i kratkoročne. Evo moja kolegica od kada je primila 3. dozu, tu ruku više ne može kompletno ispružiti jer ju onda boli… Ali s druge strane ne mogu i ne smiju priznati da su popušili foru i stoga i dalje pokušavaju svoju frustraciju zbog toga, ali i strah od dugoročnih posljedica cijepljenja, sakriti time da “mlate” po necijepljenima. Ja sam i ostajem “bio”: nešprican!

@anonymous 19.29: naravno da nas puštaju jer smo zdraviji od vas pelcovanih i naš prirodni imunitet nije uništen genskim bućkirišem. Sve ono što smo mi mjesecima govorili, ostvarilo se: cijepivo je apsolutno beskorisno. Iako se još uvijek pokušava ovce uvjeriti da su “samo lagano” obolili jer su cijepljeni!!! Kod mene u uredu svi trostruko cijepljeni su obolili od omikrona i sve ih je pošteno opalilo… Nas jedino dvoje ravnozemljaša smo zdravi… Pitam se pitam zakaj… Možda upravo zato jer nismo cijepljeni i jer nam je imunitet zbog toga jak?

Da! Više ne treba ni brnjica… Pustite vi to: mi ravnozemljaši smo još jedini genski nepromijenjeni ljudi! Takoreći “bio”… Vidio sam jedan sjajan plakat: “Unvaccinated sperm is the new Bitcoin!”

Ako niste isli na gensku terapiju zbog necega drugog sigurno ste genski nepromjenjivi. Isto kao i oni koji su cijepljeni i nisu bili na nikakvoj genskoj terapiji.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!