zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Croatia potpisala ugovor sa Fast Reviewom

Croatia Airlines je potpisala ugovor sa Fast Reviewom, kompanijom koja se 3 godine bavi online recenzijama. Korisnik ove platforme može u izuzetno kratko vrijeme (za manje od 10 sekundi) i vrlo jednostavno ostaviti svoju recenziju. Croatia je svjesna da 9 od 10 kupaca prati recenzija prije kupnje proizvoda.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Croatia Airlines

25 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Bolje bi im bilo da su potpisali ugovor sa zamaaero i koji milijun potrosili na to.
Alen bi im najbolje popravio rating sa serijom svojih analiza i clanaka.

Ne budite probirljivi. I novac od OU je dobar.
Na kraju krajeva, hranite toliko porodica i morate biti odgovorni prema njima.

Sta da vam na to kazem? Sutra kad od vas budu trazili da im uradite neku expertizu, uradite to besplatno i drzite se tog svog cudnog principa.

Online reviews postoji godinama i decenijama ali nije 100% realno. Umesto online reviews, Alene moze li za kraj godine vasa analiza kako je u 2023 bila Croatia Airlines vs Air Serbia ili aerodom Zagreb vs Beograd? Hvala

Od kad ponedeljkom ide kolumna??

Ne znam koliko je to bio pametan potez…
Možda je bilo bolje da se, a s obzirom na rečeno gledanje recenzija, što je više moguće zakomplicira davanje recenzija….

Gledajte, nisu problem stvarne recenzije stvarnih putnika. Problem je u lošim fake recenzijama u ime nekoga ili nečega.Najbolji primjer za to je Holidaycheck…

Pa zato niko iole realan ne veruje sajtovima za recenzije osim najpopularnijim.

@anon 23.59: Holidaycheck je defitivno najpopularniji site za ocjenjivanje hotela na njemačkom govornom području. Iako je DOKAZANO da je više od pola recenzija Fake koji je naručila (i platila) konkurencija da bi nekoga ocrnila. Uz to još i dolazi brdo pametnjakovića koji misle da sve znaju i da su najpametniji pa se onda prolijevaju po tim forumima. Sjećam se slučaja od prije nekoliko godina sa opatijskom hotelom Admiral: uvijek su bili na 85-90% da bi odjednom pali na 30 jer je neka grupa motociklista ponaosob pisala da je hotel loš jer, pazite ovo: nema mogućnosti mijenjanja ulja u hotelskoj garaži!!! Ja osobno sam bio u više tisuća hotela u svim krajevima svijeta, i ne znam niti jedan jedini gdje se u hotelskoj garaži može mijenjati ulje!
Sve te, čak i dobronamjerne, recenzije su izuzetno subjektivne i treba naučiti čitati između redova.

Budu li se ljudi navadili na recenzije 1ca će im biti zagarantirana. CA je u neviđenoj defanzivi dok im konkurencija uzima ne hljeb već meso u tanjiru. Ovakvu poslovnu inertnost vidio nisam a teško i da hocu u svom životu. 90% čitalaca bi znalo bolje da vodi ovu kompaniju. Ma 99,99%. Čak i onaj tip sa sto kartica i brojeva sto je trolovao i spamao postove. Zaboravih mu ime.

Zdenko naš.

Bože koje prodavanje magle!

Prodavanje Domoljublja za procent iz zarade. Bilo bi smiješno i naivno kad ne bi bilo žalosno i istinito

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!