zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

Ponovo se danima čeka prtljaga Lufthanse

Putnici Lufthanse su tijekom ljeta čekali po 15 i više dana svoju prtljagu. No, ovo se sada ponavlja. Zbog ekstremno lošeg vremena, ali i nedostatka radnika u Frankfurtu i Minhenu putnici čekaju po sedam i više dana na prtljagu. Stoga niz putnika neće moći svojim najdražima dati božićne poklone koje su imali u prtljazi. U ovom momentu čak 30.000 kofera je nerazvrstano u Minhenu i brojka se povećava svakog sata.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Lufthansa

13 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Neverovatno je da ovaj problem ne može da bude rešen. Tolike migracije u Nemačku, ne znam što traže da uvedemo vize ljudima umesto da im sami ukinu. Nemačka je bila poznata po fantastičnom upravljanju migracijama zarad radne snage, šta se sada događa? Ne razumem opuštenost jer se ovo direktno odražava na finansije i aerodroma i Lufthanze koja ima 35% manje letova nego 2019. Šta bi onda bilo da imaju isti broj letova?

Lufthansa je postala mozda i najgora kompanija Evrope, a njene habove treba izbegavati u sirokom luku. Bolje je ici pre Ciriha ili Beca. Ta nemacka tacnost i preciznost je prica za malu decu.
Postali su presmesna drzava

Juce sam leteo sa JU iz FRA.

Ono na security kontroli je uzas i katastrofa. Stavili su na T2 tri leta na 1 (jedan!) skener putnika a jedan od ta 3 leta je bio Emirates sa A380, drugi BEG a treci OTP.

Red za kontrolu se protezao kroz pola terminala a dolazak do kontrole je trajao vise od 60 min.
Toliko maltretiranje i nepostovanje putnika je odvratno i ako je tokom leta bilo opravdanja za manjak osoblja, sta je sad mesecima kasnije?

Nije to manjak osoblja nego namera da se preko ledja putnika ustedi svaki evro postavljajuci mali broj radnika iako znaju da je 23.12 zbog predstojecih praznika u Nemackoj znatno pojacan saobracaj.

Inace LF na JU335 je bio 100%.

@anonimni bot 12.30: dajte prestanite sa tim prokletim trolanjem i izvrtanjem svake riječi! Jako dobro znate da se to “koma” odnosi na FRA a ne na LF leta…

Од кума мајка је летела BEG-MUC. Кофер је стигао али су га на аеродрому у Минхен загубили. После две недеље писања и разних молби, позвали су је на аеродром, одвели је airside у сортирницу да сама пронађе свој кофер и да га узме.

Толико о тој организованој Немачкој.

Daleko je Nemacka od onoga sto je nekad bila a izgleda da se taj trend opadanja kvaliteta usluga jos dugo nece oporaviti.

Jos jedan or razloga sto zaobilazim FRA u sirokom luku. Pariz je uvek bio broj jedan po izgubljenom prtljagu

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!