zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

EKSKLUZIVNO-NAJAVE: easyJet povećava letove u regiji

EasyJet će povećati broj letova na liniji Basel-Beograd oko nove godine. Linija se trenutno operira 2 puta tjedno (petak i nedjelja), od 6.12. kreće treći let (ponedjeljkom), a od 15.12. i četvrti (srijedom). Linija će se tako operirati do 10.1. kada se ponovo vraća na dva tjedna leta. Od 7.2. easyJet će ponovo uvesti četiri tjedna leta kako će se operirati do kraja zimskog reda letenja. Ovo je posebno pohvalno radi konkurencije koju easyJet ima u Wizz Airu na istoj liniji.

Kompanija će tijekom Nove godine povećati i letove za Genevu. Linija se trenutno operira dva puta tjedno (petak i nedjelja), a od 16.12. će se operirati šest puta tjedno (svaki dan osim subote). Linije će se tako operirati do 10.1. kada se ponovo vraća na dva tjedna leta. Od 7.2. linija se planira operirati 4 puta tjedno, a od 22.2. će se operirati 6 puta tjedno.

EasyJet tijekom Nove godine obnavlja i liniju Berlin-Beograd koju će operirati četiri puta tjedno (ponedjeljak, četvrtak, petak i nedjelja) od 17.12. do 10.1. Linija će se ponovno obnoviti tek 27.3.

Na liniji Priština-Geneva easyJet leti 7 tjednih letova, no od 1.12. uvodi 10 tjednih letova (2. let ponedjeljkom, srijedom i petkom) do 17.1. Linija će od 7.2. imati 9 tjednih letova, a od 16.2. 10 tjednih letova.

Na liniji Priština-Berlin easyJet će letjeti dva puta tjedno (ponedjeljak i petak), a od 15.12. će istu povećati na 4 tjedno (dodaje srijedu i nedjelju), a kako će letjeti do 10.1. Linija će se povećati na 4 tjedno od 31.1.

Na liniji Priština-Basel easyJet leti svakodnevno. Od 4.12. letjet će 9 tjednih letova (dodatni let utorkom i subotom). Od 16.12. uvodi se i 12 letova uz dodatne letove ponedjeljkom, četvrtkom i petkom. Kompanija će tako operirati do 17.1. kada smanjuje na 10 letova (dodatni let ponedjeljkom, petkom i subotom). od 8.2. ponovo će imati 12 letova (svaki dan dva, osim srijede i nedjelje kada ima jedan let).

Trenutno za Gatwick iz Ljubljane easyJet leti dva puta tjedno (ponedjeljak i petak), a ovaj broj letova povećat će na četiri puta tjedno (dodaju se letovi četvrtkom i nedjeljom) od 16.12. do 9.1. Kompanija će od 13.2. povećati broj letova na 4 tjedno, a od 29.3. na 6 tjedno.

Za Skopje easyJet leti dva tjedna leta (ponedjeljak i petak). Od 16.12. uvodi i 3. let četvrtkom, kako će operirati do 6.1. Isti taj let ponovo uvodi 10.2.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: easyJet

6 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji Najbolje ocijenjeni
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Ako Easy Jet bude dolazio u Bosnu i Hercegovinu, najbolje bi bilo da poveže Sarajevo sa Srednjom i Istočnom Europom, a da i bazira avion u Mostaru, pa da leti ka Zapadnoj i Sjevernoj Europi ( Španija, Italija, Švedska, Norveška, Finska )

Zamislite easy jet na nekom od BiH aerodroma a pogotovo TZL kako bi se wizz postavio prema tome hahah

Easyjet je realan u BiH za par godina, s obzirom da je jedino ex-yu tržište za koje ne lete. Možda su i u pregovorima, ali jedine linije koje su realne su Sarajevo-Geneva, Sarajevo-Berlin, Sarajevo-Basel i možda London-Sarajevo. Ne vjerujem da će pokušavati letiti na manje aerodrome.

osim zamaaera u klasteru su i:

(Slovenija)

(BiH)

(Srbija)

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

NAGRADNA IGRA

Osvojite 9 starih razglednica (50+ godina) InexAdrije, Lufthanse, Balaira, Air Lloyda i Ju52
tako da nam pošaljite fotke za foto-spotterski kutak

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!