zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Air Serbia potpisala ugovor sa AVIAREPS

Air Serbia je potpisala ugovor sa AVIAREPS Grupom koja je postala General Sales Agent (GSA) za 15 zemalja zapadne, središnje i sjeverne Europe, a gdje Air Serbia operira letove. Ugovor stupa na snagu 1.11. Ugovor se potpisao na rok od dvije godine. AVIAREPS je kompanija sa sjedištem u Minhenu koja posluje od 1994. i GSA je za više od 100 kompanija. Kompanija ima 65 ureda u 58 država svijeta.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Air Serbia

18 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Da li moze neko da objasni kako GSA naplacuju svoje usluge,uzimaju procenat od prodatih karata,kupuju karte od operatera i onda ih prodaju uz provoziju?

Kako je malo vjerojatno da će oni direktno prodavati karte, u principu se ugovara ili jedna određena suma po obavljenom letu ili, i to je vjerojatnije, paušalni mjesečni iznos. Bez obzira koji je modus, za kompaniju je svakako jeftinije imati GSA nego vlastiti office ili poslovnicu.

Hvala na ovim informacijama.

Vrlo rado!

Ugovor je potpisan na koliko godina? 🙂

Pise sad kad je ispravljeno.

😂😂

Da ne shvatite pogrešno, ali ovde treba navesti i s čim se pomenuta kompanija bavi. Možda neko ne zna, a to je samo jedan dodatni posus

Pa piše da je firma GSA… Drugim riječima: kada kompanija nema vlastitu poslovnicu ili ured na primjer u Njemačkoj ili Austriji, oni uskaču. U principu su oni kontakt za agente (turističke agencije).

Oni su većinski vlasnik grčkog prijevoznika SkyExpressa

Aviareps AG je GSA za Sky Express i nema nikakvog udjela u vlasnistvu. Sky Express je u vlasnistvu “The IOGR Group of Companies” koji su u proslosti imali ime Aviareps. Mozda, ali samo mozda, je kapital od IOGR i u sadasnjem Aviarepsu (nisam nazalost uspio pronaci) ali ako i je, onda je Aviareps u najboljem slucaju sestrinska firma i nikako vecinski vlasnik. Ako imate druge podatke, dajte nam molim vas link.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!