zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

OTKAZIVANJA: Wizz Air otkazuje linije

Wizz Air će tijekom zima značajno smanjiti broj linija u regiji. Iako je kompanija još 2019. najavila da će letjeti iz Splita i tijekom zime, ipak je od te ideje odustala, pa Split ni ove godine neće imati letova zimi.

Wizz Air neće letjeti tijekom zime iz Beograda za Oslo i Larnacu. Liniju za Paris Beauvais od početka zimskog reda letenja povećava se sa 2 na 3 tjedna leta, liniju za Maltu sa 1 na čak 3 leta, a liniju za London Luton od 5.12. povećava sa 3 na 4 tjedna leta. Liniju za Dortmund smanjuje sa 5 na 4 tjednih letova, Liniju za Oslo kompanija od 7.10 smanjuje na tek jedan tjedni let da bi je 28.10. i ukinula.

Iz Tuzle kompanija neće letjeti za Skavstu i Vaxjo. No, kompanija povećava letove za Beč sa 1 na čak 3 tjedna leta, Basel za 3 na 5 letova, Friedrichshafen sa 1 na 2 leta, Baden-Baden sa 1 na 2 leta, Memmingen sa 2 na 3, Gothenburg sa 2 na 3, Malmo sa 3 na 4 tjedna leta.

Iz Skopja kompanija je ukinula Vaxjo zbog novih redukcija Švedske, za sada od 3.10. do 31.10. no vrlo vjerojatno će se ova redukcija produžiti i kasnije. Tijekom zime Wizz neće letjeti iz Skopja za Hannover i Bremen. Kompanija smanjuje i letove iz Skopja za Dortmund sa 5 na 4 tjedno, Memmingen sa 4 na 3 i London Luton sa 3 na 2 tjedna leta, iako tijekom XII. mjeseca ima od 2 do 5 tjednih letova, te od I. mjeseca operira 5 tjednih letova na ovoj liniji. No Wizz povećava letove za Rim sa 2 na 3 leta, Gothenburg sa 2 na 3, Malmo sa 2 na 3, Bratislavu sa 2 na 3, te Endoven također sa 2 na 3 leta.

U Prištini Wizz povećava Beč sa 2 na 3 leta tjedno. Dortmund smanjuje sa 3 na 2 tjedna leta, a isto tako smanjuje i Memmingen, dok London Luton smanjuje sa 5 na samo 3 tjedna leta, da bi od 13.12. liniju povećao na svakodnevnu.

Iz Sarajeva je najavljeno povećava letove za Copenhagen sa 2 na 3 tjedno, a od 13.12. i na 4 tjedno. Za Paris Beauvais povećava sa 1 na 2 tjedno. Za Basel Wizz povećava broj letova sa 2 na 3, no nakon 10.12. ponovo ih smanjuje na 2 tjedno. Za Dortmund povećava od 19.12. sa 3 na 4 tjedna leta. Od 13.12. povećava i Memmingen sa 2 na 3 leta, te Endhoven, Gothenburg I Stockholm Skavsta isto tako. Iako je Abu Dhabi trebao prometovati dva puta tjedno on sve do 15.12. prometuje samo jednom tjedno nakon čega se povećava na 2 tjedna leta.

Iz Podgorice Wizz Air neće letjeti za Budimpeštu.

Iz Banja Luke kompanija povećava broj frekvencija za Eindhoven sa 1 na 2 leta tjedno. Iz Niša nema promjena broja operacija.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Wizz Air

13 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Air Serbia je razbila Wizz u Larnaki i Oslu.

Mala ispravka. Wizz će dodati dodatne letove iz Dortmunda i Malme za Banja Luku, za vrijeme praznika, kao i iz Beča za Niš.

Od sledece nedelje Wizz Air povecava AUH-BEG sa 2 na 3. Tih letova nije bilo prosle godine.
Od decembra uvode se neke nove linije a sudeci po cenama izlgeda da se Hahn odlicno prodaje.

Pa ovde ste pisali o povecanjima a preskocili ste AUH

Мало сам изненађен да Визер укида преко зиме лет за Скавсту а у Бањалуци не престаје. Из БЛ за Арланду преко зиме лети Рајанер. Замислите лете истим данима

Укида лет из Тузле за Скавсту

Zato što je mnogo više onih koji žive u okolini Stokholma (i u samom gradu) a iz Krajine su.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!