zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Air Serbia mijenja letove za Niš

Air Serbia mijenja letove iz Beograd za Niš. Do sada je letjela dva puta dnevno četvrtkom i subotom, a sada leti po jedan let utorkom (A319) i četvrtkom (ATR 72), te dva leta subotom (A319 i ATR72). U povratku kompanija leti srijedom, petkom i dva leta u nedjelju. Ovo je vezano uz letove iz Niša koji su se sada promijenili, pa tako kompanija leti utorkom kao i prije za Istanbul, no sada leti i za Frankfurt i Cologne utorkom umjesto četvrtka.

Daleko bolje iako je još uvijek loša činjenica da kompanija leti subotom dva leta, umjesto da ima što više dana u tjednu pokrivene letove uz konekcije iz Beograda.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Air Serbia

6 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Leteo sam veceras iz Stutgarta za Beograd, sleteli smo normalno po predvidjenom redu letenja negde oko 22:05,i cuo sam osoblje koje govori, da putnici koji nastavljaju let dalje, znaci Nis, moraju da se prijave ponovo na salter, sto i nije tako losa konekcija, ako vec nekome odgovara takav red putovanja. U slicno vreme sleteo je i iz Ciriha AirSerbia, tako da mislim da i ta povezanost postoji, Cirih-Bg-Nis….dopada mi se jako vasa stranica, nove aero vesti, utisci, takodje i komentari, nastavite sa obavestenjima i puno pozdrava….

postoji li debilskija linija?

Ajde bar nesto su napravili, sad bar tri dana imaju letove.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!