zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

PRVI OBJAVLJUJEMO-NAJAVE: Croatia u IV. mjesecu iz Zagreba

Croatia Airlines će u IV. mjesecu imati letove za:

 • Amsterdam 7 tjednih letova
 • Atena 2 leta od 20.4. via DBV
 • Barcelona 2 leta
 • Beč 12 letova i 8 letova Austriana u code-share, tj. 20 letova, a 11 letova Croatie i 11 letova Austriana, tj. 22 leta od 11.4.
 • Brač 2 leta
 • Bruxelles 11 letova
 • Copenhagen 7 letova
 • Dublin 3 leta od 11.4.
 • Dubrovnik 24 leta
 • Frankfurt 21 let i 12 letova Lufthanse u code-share, tj. 33 leta
 • London LHR 3 leta
 • Minhen 14 letova i 7 letova Lufthanse u code-share, tj. 21 let, A 12 letova od 12.5. Croatie, tj. 19 letova ukupno
 • Paris CDG 7 letova i 7 letova Air France u code-share, tj. 14 letova
 • Pula 11 letova, dio preko ZAD
 • Rim via SPU 6 letova, a 9 letova od 15.4. via SPU i DBV
 • Sarajevo 13 letova
 • Skopje 9 letova
 • Split 22 leta , od 24 do 25 letova od 24.4.
 • Zadar 11 letova, dio preko PUY
 • Zurich 14 letova

Ovo znači da Croatia Airlines u IV. mjesecu ima 199 tjednih letova na 20 linija iz Zagreba početkom IV mjeseca i 203 leta u V. mjesecu. U prošlogodišnjem IV. mjesecu Croatia je imala 156 letova na 17 linija iz Zagreba. To znači da će ovog IV. mjeseca imati 43 leta i 3 linija više.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Croatia Airlines

105 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Hoce li biti letova Zagreb-Mostar i obrnuto, ali u neko normalno vrijeme npr. petak iza radnog vremena, a ne usred radnog tjedna? Cijena naravno kao za Split iki Dubrovnik.
Koliko bi bilo hodočasnika u Medjugorje i vikendasa na tim linijama da leti za Mostar u petak predvecer, a za Zg u nedjelju navecer ili ponedjeljak rano ujutro i naravno da ne otkazuju linije i da ne kasne….vidi se da je managment iz HDZa kada stavi letove u utorak navečer pa otkazuju pa se čude sto nema putnika.

Opala. Za ne povjerovati. Croatia da ima 30% više letova nego prošle godine. Iznenađenje, iznenađenje.

Da, da ne povjeruješ da je Croatia tako nešto napravila.

Ali hoce ikada vise uvesti let Zagreb Berlin majko mila?

Slažem se, nije mi jasno da smo izgubili svaku direktnu vezu s Berlinom!?

Dali imate u planu imati let Zagreb-Köln?

Kada je bio Kučko direktor, mreža je barem ličila na nešto, a aviokompanija je rasla. Ovo sada je čisto smeće.

To vam govori o trendu…
Uvijek se plače za bivšim direktorom.

Vrati se kučko ostao si mi u dobrom sjećanju makar se nikad nismo upoznali?! Kao novinar dobio sam poziv za prostore grada Zagreba na gornjem gradu kod crkve Svete Katarine gdje bila prezentacija linija Croatia Airlines novih linija 2016e. Ja sam dobio poziv kao novinar od grada Zagreba i pokojnog Milana bandića i kad tamo dobiješ poziv znači da se ne moraš javiti Kroacija radi znači da su oni su organizatori. However however, dolaskom na prijem jedna gospođa počeo vikati mi vas nismo zvali gospodine Pađen mi vas nismo zvali gospodine Pađen. Pogledao sam je u oči bila mi je potpuno nepoznate rekao sam ne trebate mi vi zvati mene grad Zagreb zvao i krenuo sam po stepenicama gore. Posle sam došao da je to izvesna Zlatan Prpić koju sam znao preko telefona i kad ga tako ljubazna i koju sam vidio u Rovinju na vikend medija Au ja ne pamtim ženska ulica pa ni muška lica baš dobro. Gore sam znao da me čeka pakao jer da je Matija Katičić bio direktor on bi sad posao osiguranje po mene da me makne a ja sam vas vidio da ne osiguranju grada Zagreba rade dva stara čovjeka mojih godina koja nokautiran u roku 10 sekundi jednog i drugoga i to mi je dao sigurnost i tvrdi Davor janušić iz Croatia Airlines da je on najviše pomogao i Krešimir kučko da ne bude incidenta a ja sam ostao do svoje prijateljice Martin Bielefeld do novinara Josipa Bogu timskog i televizijskih kamera ako dođe osiguranje za televizijske kamere snime tu sramotu jer ja ne bi ni u ludilu in dopustio da me odvedu Ja bih došao nokautirao pred TV kamerama. Tad još nisam imao parkinsonovu bolest na desnoj strani nisam imao potpuno razbijeno ramena desnoj strani koji sačeka ugradnje umjetnog ramena. U međuvremenu sam naučio vježbaj ući u fitnesu da mogu sa lijevom rukom nokautirati čovjeka. Krešimir kučko se pokazao kao veliki čovjek a takav Jasmin Bajić sigurno nije Ja sam uživao u najbolji ketering u koju sam ikad vidio od nekih državnih tvrtki jer je napravljena prava izvorna jela iz Finske izvorna jela iz rumunske izvorna jela iz Švedske pošto su nove linije bile za Bukurešt stokom Helsinki. Tad sam vidio i maloga krešimira magdić a i to famozna Jasmina Bajića znao sam samo obrisa njegov Alisa nisam znao ni tko je taj čovjek i dan danas mnogi ljudi pa čak i veliki Boško Matković u životu nisu pričali sa tim famozni mi Jasmin Bajić ćića koji će biti na odlasku iz Croatia Airlines prije nego što mu istekne mandat vjerujte mi

Nisam nepismeniji i gluplji tekst nikada pročitao. Ozbiljni problemi s alkoholom??
Pozurite gosp. Zdenko dok je liječenje još besplatno…

I što ste nam time željeli reći osim da ste već dugo “persona non grata” u hrvatskom zrakoplovstvu, da bi se mlatili sa osiguranjem i da ste se opet besplatno najeli i napili? I kakve veze sve to ima sa temom članka?

Alene, šta mislite o ideji da Zdenku date prostor na blogu za tjednu ili mjesečnu kolumnu u svom stilu? To bi mogao biti hit, a imali bismo sve lijepo dostupno na jednom mjestu. 😅

Ja sam svakako za vašu ideju, samo što je Zama kriva platforma za njega. Prava platforma bi bila ona koja govori o restoranima, iću i piću, hotelima i hotelskim sobama, …

Molim da objavite moj demanti prema zakonu o Medijima, a na koji se nedavno pozvao i moj kolega Tonči Pejović. Za koga sam ja Persona non grata?! Da li za tri repatice tri naj korektni je najbolja stručnjaka u povijesti Hrvatske avijacije redom Boško Matković Tonči Pejović i Marko Cvijin!! Oni su mi u zadnji 15 godina da li više od 35.000 KN bez koji bi bio mrtav a nešto mi je i otac Mihajlo Cvijin dao novac. Među sitnim i velikim lopovima koji su radili sa mnom u Croatia Airlines sigurno nisam omiljen. Reči voda Suada Derviš kapic hasanbegović koja je tek došla raditi i cinka vam i odmah Darko pre bešici da se gospodin pađen okolo buni Zašto su vizit karte Croatia Airlines napravljene u nekoj novskoj?! Bez Natječaja i bez ponuda. Jer ja sam uzimao najbolje ponude svedok Darko nije došao iz Ljubljane i počeo me maltretirati jer je video da puno znam o avijaciji i evo na čemu sam ja odmah pao na poštenju pa sam smijenjen iz čista mira pa mi direktor Matija Katičić opet vratio na šefovski mjesto pa me opet Darko smenio nakon dva mjeseca pa me Matija Katičić i vratio i onda je došao rat i prestali smo uleti ti ja sam dao otkaz Croatia Airlines evo to je gospodine avangarda više naučite za sva vremena ja sam dao otkaz CTN, oni sad ona meni. A ta famozna Suada koje svi mastima premazana i svim zlatnim lancima i narukvicama oružana odmah iza nagradu otišla u Frankfurtu na dvije godine i stalno su se nagrađivan istim Frankfurtima, svi su bili tamo pa čak i Darko prebežati koji za tri godine u Frankfurtu zaradio toliko da je po povratku kupio stan od 100 kvadrata ima u vikendicu červar Poreč. Ne mogu teme vući zajezik kad ja počnem pisati što ja znam.

Gospodine Alen ovo je demanti izjave vašeg a prijatelja Alena Foglera iz Austrije, da sam ja Persona non grata u hrvatskom zrakoplovstvu, samo to.

Ja previše znadem o počecima Croatia Airlines i previše sam pošten i zato sam guran na stranu. Famozni direktor prodaje i marketinga Darko Prebežac, tek što je došao iz Ljubljane i Adria Airways , prvi potez mu je bio da obustavi izradu vizit karta na mjesto u Zagrebu gdje sam ja to radio i da to sve prebaci u svoju Novsku kod svog prijatelja jer je on rodom iz Novske, tako je počelo pa su se radili sve gore stvari.. tako je vodjena i velika borba za najvećeg korisnika besplatnih servis avio karata di je pak obitelj antuna Vrdoljaka, lako pobjedila obitelj Ive Sanadera.

Evo službeno demantiram da ste “persona non grata” u hrvatskoj civilnoj avijaciji. Niste! Jedino: petljali ste se u sve i sva, i u ono što vas se nije ticalo, sve ste najbolje znali a svi ostali su bili budale, svojevoljno ste radili neke stvari gdje vam je jasno bilo rečeno da se držite po strani, difamirate sve koji vam nisu po volji (sa ih sve ne nabrajam), bombardirate ljude svakodnevno telefonskim pozivima i mailovima, gurate se svugdje i istjeruje te neku svoju pravdu, … I onda se čudite što vam se ovaj ili onaj ne javlja i zbriše kad vas vidi, ili neki protokol pazi da se negdje ne pojavite. Riječju: svi bježe od vas ko vrag od tamjana jer ste jednostavno nepoželjni! Ups: pa to je upravo definicija “persona non grata”…

Moj protupitanje glasi. Ako sam ja tako naporan i agresivan kako austrijski Alen kaže, a vjerovatno je blizu istine , zašto istu sudbinu dožive i fini i profinjeni Boško Matković ,Stjepko Sarjanović, koji su trebali sjediti na proslavi 30 godina Croatia Airlines a nisu pozvani a kamoli da bi sjedili za vip stolom kao što je sjedio Ivan mišetić ko je tužio tvrtku Croatia Airlines i traži od nje devet miliona kuna i pazite sad on sjedi i grlise za istim VIP stobom sa Jasmin Bajić?????? Da mi kaže da je do Bajića i mišića sjedio notorni kontrolor letenja jure Kapetanović čovjek koji je napravio tolike probleme Hrvatskoj Hvala ti se da je on stalno u kontaktu sa odbegli generalom Ante Gotovina, a nama u CTN je napravio isto Skandal jer je pobjegao mjesec dana u Kanadu i u Ameriku kao da će skupljati novce za dionice i nikom se nije javljao pa tako ni svojoj supruzi gdje je onde donio neke papiriće iz Amerike i mogao je strpati u džep bar 100.000 dolara!!!!

Isti taj jure Kapetanović dok je stjepko sarjanović bio direktor Croatia Airlines to jest za Gala upao je čovjek u sobu sjeo u fotelju direktora stavio noge na stol i zapalio cigaretu. Sam ja Zdenko jedini svjedok toga ludoga incidenta kad se direktor stjepko vraća u svoju kancelariju iz wc-a i moli Juru kapetanovića da ustane sa njegovog stolca.
A Jure se izderao na Stjepko direktora marš van , vjerovali ne!!! Meni se nije nikad izderao jer mene se boji ko vrag od tamjana i to se ja slažem sa lenom to je meni baš drago i bježi od mene i tako i treba. Masa je slijedila Hitlera, masa sad slijedi Vladimira Putina , a dok je moj prijatelj Gari Kasparov kojeg osobno poznat čak 31 godinu ukazivati na opasnosti Vladimira Putina svi smo se smijali. Pa tako se možete smijati dalje i meni nema problema…

Masa kreira javno mišljenje. Pa tako je u zrakoplovstvu, čast iznimkama. Tako da ste ste strane naći onu dobro napisao je meni to je jako blizu istine. However, krema hrvatskog zrakoplovstva sarađuje sa mnom puno godina i to je meni najvažnije. Prvo pokojni Mihajlo Cvijin, jedini Hrvat koji imao dozvolu za kapetana prekooceanskog broda i kapetana mlaznog zrakoplova. To sam i napisao u inveniam koji sam objavio u jutarnjem listu kad je Mihajlo umro. Drugi je kapetan Dražen Kovačić moj prijatelj iz školskih dana prvi pilot koji je dao otkaz Croatia Airlines , a zatim je pobijedio na sudu na koji ga je stavio direktor Matija Katičić. Umirovljeni kapetan jumbo jet u Eva Air, moj Dražen je Hrvatskoj obišao najviše zemalja svijeta čak 153 zemlje svijeta pitanje da li ima i tko u Austriji koji je bio u toliko zemalja svijeta a spavao je i Anchorage na aljaski ispao je u Wellingtonu na Novom Zelandu. Dražen i ja smo možda jedini na svijetu riješili misteriju nestalog malezijskog aviona i ona stoji već devet godina na internetu na mome blogu i može se lako pronaći. Treći je Boško Matković najbolji direktor koji se ikada pojavio u zrakoplovstvo na ovim prostorima i koji me izvukao iz financijskog mraka kad je bilo najpotrebniji. Četvrti je Tonči Pejović iz Dubrovnika jedini u Hrvatskoj koji imate diplome i priznanja od ICAO MONTREAL. On mi je moguće da pet dana putujem svojim autom dok sam ga još imao i spavam u fini hotelima u Austriji i vodim pregovore sa austrijskim turističkim organizacijama u gracu lincu i Salzburg. Tad sam bio jedini putuju u slavnom restoranu Red Bull u Salzburgu. Peti kapetan Marko Cvijin za kojeg nemam što reći osim da je prekjučer me Boško Matković rekao da je Marko nešto najljepše što se moglo desiti u hrvatskom zrakoplovstvo u 21om stoljeću. Ti velikani Hrvatske avijacije ne bježi od mene desetljeće ima kao i mnoge druge osobe recimo Sven kapić prvi i jedini direktor anić Airways Martina Bielefeld slovenska predsjednica Nataša pixlr ili majka izvrsnih hrvatskih skijaša Sonja kolega koja mi je pre dvije godine dvori vau hotel u kranjskoj Gori pa se naljutio Ante kostelić da njega nikada tako ne dvori tapka kao Zdenka. Pa bio mi je šef u Croatia Airlines odgovorila je ona.

Nažalost sa suprugom Krunoslava Katičića nisam nikada bio blizak A imao sam sukobe sa njegovim stricom Matija Katičić te sam upravo jučer doznao da je to glavni problem zašto ja sad nisam dobio neki posao ili nadzorni odbor , a što se Alen stalno čudi. Da došao sam do PREMIJERA Plenković a, došao sam do ministra vanjskih poslova I tu stojim i tapkam na mjestu jer je glavni kadrovik a koji se skriva, Krunoslav Katičić i glavni tajnik HDZ-a i on mene ne želi nigdje postaviti kao što je nedavno spasio svog prijatelja Ranka Ilića iza kojega ne stoji politika iza kojega ne stoje dobri rezultati aerodroma Zagreb pa mu je ipak produžen mandat nakon što je bio četiri mjeseca na ledu!!

Koliko sam iz ove papazjanije shvatio, vi ste glavni suradnik “kreme hrvatskog zrakoplovstva”! Zapravo mislite da jeste. I upravo je to poanta svega. Gospodine Pađen, vi u zrakoplovstvu niti ste išta ozbiljnoga bili, niti jeste, a niti ćete to ikada biti… Imali ste mogućnosti biti u srednjem managementa OU, i to već u ranim 90-tim. Da ste se normalno ponašali, imali bi jednu sasvim solidnu karijeru iza sebe, pristojan život i pristojnu penziju. Ali ne: vi ste od početka tupili svoje i sve znali bolje od svih. Ne sumnjam da je bilo svinjarija, da ih ima i da će ih biti. Jednako tako ne sumnjam da ih vi ne znate. So far, so good. Ali: pametan čovjek se ne ide bosti sa rogatima i ne ide istjerivati pravdu pod svaku cijenu. Vi ste se svojim ponašanjem sami bacili u “out”, sami sebi ste stvorili image neugodne osobe, troublemaker-a, koje je nabolje kloniti se. Što je kod vas izuzetno teško jer imate jedan Bogom dani talent uvijek se pojaviti na pravom mjestu… Ili krivom, ovisi o stajalištu. Ali jednako tako i jedan Bogom dani talent uprskati stvar svojim ponašanjem. I imate još jedan talent: beskrajno precijenjivanje vlastitih sposobnosti. Svi su idioti, samo ste vi genijalac. Ako je to zaista tako, zašto se nikada niste natjecali za neko mjesto u managementu drugih kompanija? Ako su vaše kvalifikacije tako sjajne, svi bi vas primili… Umjesto toga vi već više od 20 godina sipate drvlje i kamenje na sve koji vam nisu po volji i ne stvarate ništa do daljnjih neprijatelja. Meni je iskreno žao što ste bolesni, ali bolesni ste zadnjih par godina, tako da vaša bolest nikako nije mogla biti zapreka karijeri. Koju niste napravili… Nažalost poznajem dovoljno ljudi koji nisu od života ništa napravili i interesantno je da su i njima svi oko njih krivi samo ne oni sami. I stoga prestanite se skrivati iza Cvijina, Matkovića i Pejovića, ili vaših poznanika pilota koji letjeli ili još lete u sve zemlje svijeta, prestanite za svoju “nesreću” u poslu optuživati Katičića, Juru ili Mišetića (koliko god on svojih para bio vrijedan). Svatko je kovač vlastite sreće. Ali i nesreće…

Kučko je bio koma, ali je bar povećao broj linija i frekvencija. Bajić je siromah i jad jadni koji nije u stanju ni vratiti se na 2019. a kamoli na ono iz vremena Kučka.

Uzas da cemo jos zaliti za takvom nulom kao sto je bio Kucko. Bajicu odi u penziju i uzgajaj vrt. Iako nisam siguran da ce ti i to proci za rukom.

Bez sale, ovo je zaista skromno i puno nelogicnosti. Ne mogu da verujem sta vlasnik OU tolerise.

ovaj triang sa Pulom i Zadrom je vrhunski !

Zasto?
Let vam traje duze nego automobilom, ali zato uzivate Hrvatskim otocima ako je lepo vreme.

ATH i FCO ne bi trebalo da se racunaju u ovu statistiku jer je leg ZAG-DBV/SPU jedan od ova 3 dnevna leta izmedju ZAG i DBV/SPU.

To su destinacije iz DBV/SPU, a moguca je 1-stop konekcija preko tih gradova. To nisu destinacije iz ZAG. To znaci da ce ZAG imati samo 14 medjunarodnih destinacija sa OU, pritom se DUB kasnije prebacuje na SPU, tako da ce ih ostati samo 13.

Ali izmedju ZAG i DBV imate 3 dnevna leta (primer samo, nije tacna brojka), ali 7 od tih 21 nedeljnih se nastavljaju za FCO. Defacto je to let DBV-FCO koji radi isti avion koji je radio ZAG-DBV. Pogotovo dok mora da se izadje iz aviona, to je cisti 1-stop flight. U buducnosti ce idalje biti 1-stop, ali malcice komforniji.

Ma dao sam samo primer, ne znam tacne brojke za DBV-FCO. Onda je 7pw SPU-FCO.

Dakle 7 od ovih 20 i nesto letova ZAG-SPU se nastavlja za FCO. Lepo.

Dali ste netočnu informaciju i točka. Nemate pojma o čemu pričate i bolje je da se ne uplećete u ove rasprave.

Nije istina. Pa kako to ne znate? Mora se izaći iz aviona.

Apsolutno netočno. Linija ZAG-SPU-FCO, kao i linija ZAG-DBV-FCO, nema veze sa domaćim linijama SPU-ZAG i DBV-ZAG. Linija za FCO je još uvijek međunarodna i da biste sjeli na taj let trebate proći graničnu kontrolu dok to isto ne trebate učiniti ako idete na domaće letove.

Ja govorim o trenutačnoj situaciji.

ZAG-FCO je direktni let, a ne konekcijski.

Znaci ZAG-FCO ne slece u SPU/DBV? To je definicija direktnog leta. Kada kupujete kartu na OU sajtu, jasno pise “1 stop”. Sorry, ali let nije direktan.

Ne znaš o čemu pričaš i bolje ti je da sw kloniš avijacije. ZAG-SPU-DBV je direktan let, ali nije nonstop dok je npr. ZAG-BCN direktan let i nonstop let.

@anonymous 11.15: po definiciji “direktan let” može imati i 5 međuslijetanja između polaznog aerodroma i konačne destinacije, bitno je da je broj leta isti, čak ne mora ići ni isti avion nakon međuslijetanja dalje. Ti letovi su označeni u rezervacijskim sistemima kao “x stop”, u Amadeus su označeni sa Ex gdje je x broj međuslijetanja. Primjer: LH let Zanzibar – Frankfurt ima međuslijetanje u Mombasi ali se svejedno vodi kao direktan let sa jednim stopom. Pri tome je potpuno nebitno moraju li putnici na ispitnoj destinaciji iz aviona. Definicija “non-stop” je za letove koji od A do B lete bez međuslijetanja. Stoga su i ZAG-SPU-FCO i ZAG-DBV-FCO po definiciji direktni letovi

ATH 2pw, BCN 2pw, DUB 3pw, LHR 3pw su spr**a…

ATH mora ici nonstop, najmanje 3pw.
BCN bi morala biti barem 4pw, ako ne i 5pw.
DUB bi morao biti 7pw, hrvatska dijaspora u Irskoj je ogromna.
LHR mora biti 7pw, ako ne i vise, pogotovo jer za Hrvate nije potrebna viza za ulazak u UK. Zato ostale kompanije lete cak 13 letova izmedju ZAG i LON, dok OU leti samo 3pw. Misljenja sam da LHR mora biti najmanje 10pw by OU.

Zasto nema potrebe za BCN vise od 3pw? Kako iz BEG ima potrebe za 16pw? Sami ste rekli da BCN ima ogroman broj konekcija.

FR ima veliki broj letova za DUB, ali koja je logika da OU njima prepusti tu liniju? Koliko linija znate da W6 ima vecu frekvenciju od JU? Jako malo takvih! Tako treba i OU da radi.

Air Serbia koliko sada ima letova za BCN a koliko W6? Pa ne letuju Srbi preko zime u Barseloni.
Valjda stanovnici Zagreba posecuju Barselonu a i posto ste top turisticka destinacija trebalo bi da imate poprilican broj Spanaca.

Kako stanovnici Zagreba ne idu u Barcelonu, pobogu?

Barcelona je već desetljećima u top 10 destinacija u Europi.
Gdje onda putuju Zagrepčani, ako ne putuju za Barcelonu?

Ako nema potražnje za Barcelonom, onda su u pravu oni koji govore kako je outbound tražnja iz ZG mala, odnosno kako Zagrepčani ne putuju mnogo.

Barcelona nije grad u koji se ide radi ljetovanja, pobogu!

OMG, ne vjerujem šta čitam od čovjeka koji je toliko mnogo putovao.

Zašto BCN nema potrebe za više ako je OU prije pandemije imala 4 tjedna leta? Vama više paše pišljivo feedanje LH?

Znači nije istina da nema potrebe za više letova.

Ja kažem da ima jer je Croatia nekada letjela 4 tjedna leta.

Da, treba nam još letova za BCN.

Ds, treba nam 4 tjedna za Barcelonu kao i nekada. Naravno, uz obvezne konekcije.

Pajdo, samo da oprezno napomenem da je Kučko bio taj koji je prodao slotove da ispegla bilancu, onaj isti za kojega anonymac u 10.26 kaže da je u njegovo doba kompanija na nekaj ličila…

A što biste vi učinili? Brali novac sa drveća? Zaradili na Tuzli i Kairu?

Koja je logika da se VIE i MUC smanjuju kako se blizi leto?

Budale ukidaju letove na koje se možete konektirati te dodaju još letova za Split.

Bravo Croatia Airlines !!

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!