zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Air Montenegro samo 37,6% load faktor iz Podgorice

Air Montenegro je u I. mjesecu iz Podgorice imao load faktor od tragično loših 37,6%, a iz Tivata 39,1%. Ovo je istinski vrlo loše. Ogromnu većinu letova iz oba crnogorska grada Air Montenegro je imao za Beograd. Istovremeno Air Serbia je imala nešto bolji load faktor, iako ni oni nisu imali pretjerano uspješne letove. Tako je Air Serbia na liniji Podgorica-Beograd imala 58,7%, a na liniji Tivat-Beograd 62,1% load faktora.

Air Serbia ima bitno više letova za Crnu Goru od Air Montenegra. Za Podgoricu Air Serbia je u I. mjesecu letjela 16 do 18 letova tjedno, a Air Montenegro 13 do 14 letova tjedno, dok je za Tivat Air Serbia letjela 12 letova, a Air Montenegro 6 letova. Ovo znači da je Air Serbia za Crnu Goru imala 28 do 30 letova, a Air Montenegro 19 do 20 letova.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Air Montenegro

12 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Iz Tivta, Alene, ne iz TivAta.

Kada posmatramo Tivat AS je imala 100 operacija, što znači da su skoro 40 % operacija leteli sa A 319 koji je teško napuniti u zimskom periodu. Da su leteli samo sa ATR , LF bi bio preko 90 odsto…

Pogresan rad Todorovica i Dragane Frantov Nikolic kao komercijalne direktorke nije mogao dati bolje rezultate.Zapravo Frantovka je veci krivac ,jer je Todorovic nju slusao,jadnicak nemajuci pojma o avijaciji,mislio je da ona nesto zna.

Ja ne kazem nego znam da je tako.

Ma mene briga za vas ja to zbog javnosti u CG pisem prije svega.

Pa dobro… Rajan je neko vreme imao u Zagrebu XX%. Secate se kad ste morali tu brojku da povucete da se ne bi vasim ljudima zamerili?

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!