zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

NAJAVE: Novogodišnji charteri iz Zagreba

Zračna luka Zagreb će oko novogodišnjih praznika imati nekoliko charter letova. Tako će Croatia letjeti za Cataniu 28.12. i Porto 29.12. gdje će biti petodnevni turistički paket. Iberia će pak letjeti iz Madrida 30.12. sa četverodnevnim paketom. Već smo pisali o charteru Croatie iz Dubrovnika za Lisabon (29.12.). Iz Zagreba postoje i novogodišnje ture od nekoliko dana za Amsterdam, Paris, Rim, Istanbul, Maltu, Atenu, Copenhagen, London i Skopje no ove ture se rade sa redovnim linijama.

autor: Mladen Radić, dopisnik (Osijek), foto: MZL Zagreb

16 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Hoće li biti po vašem mišljenju biti za zagrebački advent pojačan promet prema Zagrebu?

a kaj ste vi bandićevac?

Zagreb je i prije bio u lošem stanju. Fasade su zapuštene već 20 godina. Sa ZET-om je uvijek bilo problema. A što se tiče zatvaranja cesta, kako će se obnoviti cesta ako se ne zatvori? Ovo što se tiče smeća, tu se slažem s vama.

Je je al 70,i 80 god,i nista bolje samo gore je sad daj te prodite gradom,pa cete se uvijeriti nasto lici,mnogi su vec spomenuli sve te nedostatke,grad djeluje sumorno otuzno,i vi konstantno kontrirate dajte budite realni.

Bas mi zao da to cujem. Bili smo par puta u Zagrebu, na putu do Rijeke (Beograd-Rijeka) i uvek je bio cist i lep grad. Zao mi je da cujem da je situacija takva, nekako svi u Bgu gledaju na Zagreb kao uredjeniji i organizovaniji, posebno sad kad ste u Evropskoj Uniji.

I ja mislim da lose izgleda, ali puno toga ima sta nije bilo održavano godinama nego se trosila lova na ono sto je vidljivo, tj. populisticki, šminkanje. Infrastruktura od cijevi, mostova, tracnica, se nije odrazvala od Tita. I sad je to doslo na naplatu, a nema dosta novaca za oboje. Postoje i opstruiranje od strane “Bandicevaca” koji rade u holdingu i koji namjerno zavlače sve radove. Tako da je istina negdi u sredini, niti je ovaj sposoban, a i Mikiju bi to doslo na naplatu da je kojim slucajem tu s nama. Smeca ima zadnjih pa bar 5 godina. I to sa smecem je Bandiceva ostavstina, jel je to vec davnih dana trebali biti rijeseno. Sjetite se koliko se desetljeca prica od tome Alene. Samo razni likovi koji su se opet aktualizirali po novinama imaju tu svoje prste.

pa i vama je ovo prvo radno mjesto u životu kolko uspijemo shvatit iz vašeg pisanja, već s devetnaest ste otvorili firmu i postali direktor?

Zgodno. Svake godine ima tih novogodišnjih chartera, no ove godine i Iberia obnavlja svoju liniju. Zgodno.

osim zamaaera u klasteru su i:

(Slovenija)

(BiH)

(Srbija)

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!