zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

MZL Zagreb otvorila “navijački korner”

Zračna luka Zagreb je radi Europskog nogometnog prvenstva otvorila „navijački korner“ unutar duty free trgovine, gdje prodaje navijačke rekvizite Hrvatske nogometne reprezentacije. Zamaaero je već više puta naglasio da MZL Zagreb mora imati trgovinu ili bar dio jedne trgovine gdje bi prodavala navijačke rekvizite Hrvatskog nogometnog saveza, Hrvatskog rukometnog saveza, Hrvatskog vaterpolskog saveza, GNK Dinamo i RK Zagreb.

analitičar: Alen Šćuric (Zagreb), foto: ZL Zagreb

30 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Алене, радите ли дочек репке или вас је Сенф откантао?

ок, особно мислим да би требало бити грандиозног дочека чак и ако данас изгубимо од Талијана, једноставно да се захвалимо Луки и осталима за све што су направили пошто је ово задњи турнир те генерације. Такођер и зато да опет осјетимо то заједноштво

Sva sreća da je “familija” u slobodnom padu, pa će umjesto ove bedastoće otvoriti neki važniji

kutak…

A kaj je to “važniji kutak”? Za zastave duginih moja možda? I umjesto vječnog pljuvanja po repki onoga trenutka kada ne ide, treba se sa ponosom sjetiti vremena kada je išlo i raditi na tome da opet bude tako..

U pravu ste gosp. Foflar, LGBT kutak bi bilo prikladnije otvoriti prije svega ostalog.
Drago mi je da podrzavate homoseksulace.

@anon 20.58: ja sa homoseksualcima nikada nisam imao problema i ima ih podosta u mom užem krugu prijatelja. Ali ja imam problema sa tim LGBTQXYZ.. ludilom. Kao uostalom i moji homoseksualni prijatelji i poznanici..

Promoviranje prava LGBT populacije nije ludilo, to je potreba s obzirom na sikaniranja sa kojima se svakodnevno susrecu.
Stvarni je to dobro sto se druzite sa homoseksualcima.

Što se smatra pod “pravom”? To je totalno ludilo koje služi za svojevrsni malj prema neposlušnim državama. Pravo ovoga, pravo onoga, a ljude iza tog ludila ustvari zaboli đokica za bilo čija prava, osima, dakako, njihovog prava na bogaćenje….

@anon 14.24: pripadnici gay populacije nisu nikada u zadnjih 35-40 godina imali problema i ugledni su pripadnici zajednice. Ali oni ne hodaju okolo sa obojanom kosom i našminkani i obučeni kao zadnja kolodvorska fufa i ne guraju si međusobno na ulici jezičinu do želuca. Problemi gay zajednice počeli su upravo sa ekstenzivnom “LGBT” propagandom .. I to nisu moje riječi, već riječi mog (gay) prijatelja (koji je usput rečeno izuzetno ugledan član hrvatske akademske zajednice i živi već preko 25 godina monogamno sa svojim životnim partnerom).. Čak štoviše: jednom prilikom sam upravo od njega naučio psovke na račun tih “LGBT” koje do tog trenutka nisam nikada čuo..

Upravo tako, potpisujem svaku riječ!

Mogu samo zamisliti kakav život vodi ovakav čovjek

OT: iz jednog dosta pouzdanog izvora sam čuo da se razmišlja o aktiviranju starog terminala, prvenstveno za FR.. Imas li ikakvih informacija i tome?

Kakav pouzdani izvor, o tom se piše već mjesec dana!

@anon 05.54: rekla-kazala se piše, ali to nisu nikakve pouzdane informacije. Moj izvor jest..

Niste culi nego ste procitali juce

Nece. Nema dovoljno djelatnika na zastitnom pregledu na novom terminalu a kamo li da se pokrije stari terminal.

Odrasli muškarci će sada moći kupiti dres . I hodati okolo sa tuđim imenom na leđima.

Da i? Jednako kao što vozite se u automobilu koji, često, nosi ime obitelji koja nije vaša ili grada, države ili što ja već znam, opet vaša. Jel’ vam to isto predstavlja problem i razlog za ovakvu konstataciju?

Taman kad BBB budu pušteni i dodju avionom od našeg poreza da imaju kupit nešto.

Jokes aside, preloše.

Nije to samo za navijace nego i za turiste. Hrvatska je nogometna sila i zasto se toga stidjeti. S druge strane, Dinamo je simbol Zagreba.

Bilo je i vrijeme

Edelweiss produžuje Split- Zürich na cijelogodišnju liniju!

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!