zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Tivat sanirao krov i klimatizaciju

Aerodrom Tivat je konačno sanirao krov na Terminalu 1. Prošle godine smo bili svjedoci istinskih poplava i dio terminala se doslovce pretvorio u jezero. Aerodrom je sanirao i klimatizaciju, te uveo nove klimatizacijske jedinice, što je bio enorman problem i većina klimatizacije nije radila zbog čega je ljeti na aerodromu bilo istinski pakleno. Tivat će sada sanirati i interijer terminala.

Aerodrom će konačno ponovo otvoriti i Terminal 2 u V. mjesecu, čime će se bitno smanjiti gužve na Terminalu 1. Aerodrom se nada da će i aerodromska policija iznaći načina da pronađe dovoljno djelatnika kako bi opslužili Terminal 2. Aerodrom za sada ima dovoljno radnika, ali za top sezonu će povećati broj radnika. Aerodrom je osigurao i novu opremu za opsluživanje aviona.

analitičar: Alen Šćuric (Zagreb), foto: Alen Šćuric

8 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Tuzno da se radujemo tome u 21. Veku, ali sta je tu je. Napokon ce se i putnici i zaposleni osecati prijatnije u vrelim letnjim mesecima, jer je bio kosmar boraviti u njemu u tom periodu.

Ovo je “znacajna” vijest za aerodrome cg u 2024god??? Sram bilo državu i upravu aerodroma, sve redom od 2006te… Da mi je neko rekao da ćemo mi u CG imati najgore aerodrome u regionu ne bih mu vjerovao, tuga.

Dobre vijesti jer je tamo sve tako bilo skučeno i veliki redovi. Nadam se da će poraditi na ljubaznosti i profesionalnosti. Granična policija je sve samo ne profesionalna.

G. Scuricu imaju tamo problema sa radnom snagom, nedostatak jer mladima nije uspeh u zivotu biti policajac . Plate nisu velike pa je tesko na primer kupiti stan. U Hrvatskoj su veca primanja pa je sigurno lakse motivisati ljude za taj posao

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!