zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz svijeta

Turkish pustio karte za Melbourne

Turish je konačno pustio u prodaju karte za Melbourne preko Singaporea. Ovim su postali jedina europska kompanija koja će letjeti za Melbourne. Linija će od 15. do 29.3. letjeti ponedjeljkom, srijedom i petkom za Melbourne, a utorkom, četvrtkom i subotom za Istanbul. Letovi će biti sa Boeingom 787-9. Od 31.3. linija će letjeti utorkom, petkom i nedjeljom za Melbourne i nazad ponedjeljkom, srijedom i subotom. Tada će se letjeti sa Airbusom A350-900.

autor: Alen Šćuric, analitičar (Zagreb), foto: Turkish

20 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

Ovim se Turkish uvrstio medju elitne kompanije koje lete za svih 6 naseljenih kontinenata, naravno niko ne leti za Antarktik. Tih kompanija ima svega 7 na svetu.

To su:
1. Emirates
2. Qatar
3. Turkish
4. United
5. Delta
6. American
7. Air Canada

Бритиш није европски?

bravo za letove za australiju. bravo za tk. australija je nepresušni kapacitet za evropu. uzeće dobar deo kolača od zalivskih kompanija.

Ako sam dobro razumio ako netko leti ovom linijom iz npr. Pariza imat će 2 presjedanja(Istambul i Singapor), a zaljevske kompanije samo 1 presjedanje. Zašto to pitam? Meni rodica živi u Sydney i kad je prvi puta letila ovamo sa Emirates rekla je da ju je ovaj put previše satrao i umorio, nego bilo kada prije. Naime prija bi letila priko Singapore, Hong Kong ili Bankoka i taman je to otprilike na pola puta i onda joj dobro dode malo odmora i da proseta po aerodromu i malo se rastegne ali kad je letjela preko Dubai prvi dio leta od Sydney-Dubai joj je bio pre-pre naporan, predugacko…itd. Zato mislim da neće biti toliki problem sa ovim one stop Singaporeu. E sad drugi dio pitanja: Koliko će biti naporan direktan let do Instanbula za putnike sa A350-1000? Uzimajuci u obzir njen komentar

Gresite. Putnik koji leti IST-SIN-MEL nece izlaziti iz aviona u SIN nego sedeti unutra. Izlazice samo oni koji terminiraju u SIN (lete IST-SIN), a ulazice oni koji lete SIN-MEL.

Sa aspekta da letite iz Pariza za Melburn, sedecete u avionu sve vreme izmedju Istanbula i Melburna.

Nisam znao da uopce postoje ti privremeni boarding passovi, tnx na info. Dobro je to znati.

Na SIN ne postoje.

To nece biti moguce zbog procedura oko tokova dolaznih/transfernih/odlaznih putnika.

Turkish to dozvoljava na svom letu Istanbul-Manila-Cebu. U Manili je čekanje 1 sat i 25 minuta i može se izaći iz zrakoplova prošetati po ZL prije nego zrakoplov nastavi dalje za Cebu City. TK nema pravo prodaje karata na domaćem letu.

Kakve veze ima subjektivno misljenje jedne osobe, koja vam je to prepricala, niste ni osobno putovali? Ja jesam i nisam imao nikakvih problema s pre pre napornošću. Australija nije bas u eu pa da je na 2 sata letenja tako da je za ocekivati da ce se čovjek naputovati

Mogli ste napisati i da imaju fifth freedom na SIN-MEL…

Ako dobro razumem linija nije non-stop?

osim zamaaera u klasteru su i:

(Slovenija)

(BiH)

(Srbija)

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!