zamaaero@gmail.com

+385(0)1/3465886

zamaaero@gmail.com | +385(0)1/3465886

Novosti iz regije

Bihać nikako da dobije direktora

Iako je i pored trećeg raspisanog natječaja za izbor i imenovanje direktora JP Aerodrom Bihać proces rastegao preko 3 i pol mjeseca, još se ne nazire kraj ovoj trakavici. Naime nakon dva raspisana i poništena natječaja još nije izabran nasljednik postojećeg v.d. direktora Aerodroma i pored toga što se prijavio određen broj kandidata. Naime, nakon svakog raspisanog natječaja utvrdi se da se “nešto pogriješilo” u traženoj dokumentaciji pa se konkurs poništava i istovremeno objavljivao novi, sa dodatnim uvjetima. Zadnji natječaj je istekao ovih dana, a da li će biti izabran novi direktor još se ne zna.

U međuvremenu, v.d. direktora pokušava da pronađe investitore koji su voljni da ulože novac u izgradnju ovog aerodroma. Tako je Sporazum o razumijevanju  potpisan sa konzorcijem Chemie Tech DMCC (CTD) i Emirates Gates Investment (EDI), a potpise na dokument stavili su direktor CTD-a Mazarali Kamumiya Saiyed i H.H Sheikh Saeed bin Tahnoon bin Saqar Al Nahyan za EGI i Adnan Bajrić, v.d. direktora Aerodroma Bihać.

autor: Dževad Mešić, suradnik (Bihać), foto: Aerodrom Bihać

6 Komentar/a
Najnoviji
Najstariji
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare

da li je moguće da je ovo vest, a da 4 nove i izvesne wizz airove i 2 potencijalne red wingsove linije sa beograda nisu? teška konkurencija na barseloni, egzotika u dubokoj rusiji, tuča oko frankfurta… a vi nam pišete o imenovanju direktora aerodroma u bihaću, ovo stvarno deluje kao vic.

inače više nema ni onog taxi deska na beogradu, tako da su stranci bukvalno prepušteni divljim taksistima. evo bar za putnike iz regiona informacija: prošetajte do spomenika tesli na odlascima (terminal 1) i odatle pozovite bilo koji taxi (19801, 19803, 19807…), stićiće za 5 minuta i platićete normalnu cenu usluge. Alene, možete da objavite ovo i u formi članka da bar ljudi koji razumeju naš jezik znaju kako da ne budu opljačkani na najvećem aerodromu regiona, a možda se i neko postidi pa reši da ovo reši, mada ne verujem…

razumem za Red Wings ali nije vest samo ono što se desi. recimo analiza linija koje se nisu desile, odnosno koje je srpski Direktorat civilnog vazduhoplovstva odbio samo u ovoj godini bi sigurno bila zanimljiva. svima nam je cilj razvoj avio saobraćaja u celom regionu, a ako postoji subjekt koji to usporava, onda je to vest, itekakva. vas čitaju i prenose i ostali portali pa pritisak javnosti na CAD može dovesti do promena u njihovoj politici.

Nepotrebni sisac drzavnih (nepostojecih) maraka. Hitno staviti kljuc u bravu.

Pretplatite se na

DNEVNI BILTEN

– bitno više novosti (svaki dan >15)
– bitno svježije novosti nego na zamaaero
– stiže na vaš e-mail svaki radni dan

Na Dnevni bilten su pretplaćene najveće institucije i zračne luke

Pročitajte više>

POŠALJITE NOVOST

Budite i vi novinar zamaaero!
Ako pošaljete 10 novosti koje objavimo možete postati honorarni suradnik
i pisati za novac!